denizers Arkadaşlar iki hamilelik ve ikisinde de kayıp yaşadım ,ikisi de kalp durması birisi 8.hafta diğeri 9.hafta ve iki hafta olmadı bebeğim gönderildi araştırılmak üzere ,yarın da sonuç için doktora gidicem erken çıkmadı mı sizce ?ve benim gibi olup patoloji sonucu çıkan var mı,ne yazıyor mesela ,bi garip heyecan var içimde çok saçma ama bebeğimin neden gittiğini öğrenicem diye merak içindeyim 😞😞bir de ben de taşıyıcı heterizigot var sebep bu da olabilir ?
Unalbirgul denizers çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın ☹️ genel de bu kayıplar kılcal damar tıkanıklığından kaynaklanıyor diye biliyorum kuzenimin de bu şekil iki kaybı var.
denizers Hafizeipek aaa kullanmıyorum canım yükleyince kullanabilirim değilimi ayrıca bi şey gerekiyor mu ?
denizers Hafizeipek canım çıkmadı sonucum ama herşey var detaylı bir şey teşekkür ederim artık yarın öğrenirim bakalım 🙏
Destina21 Genetik testi verdiysen ben iki ay olacak bekliyorum e nabıza düşmüyor sonuç.. sonuç çıkınca mesaj geliyor gidip elden alıyorsun..
denizers Destina21 genetik test değil canım onlar çıktı daha önceden yaptırmıştım tüp bebek öncesiydi,kürtaj sonrası patoloji Sonucum çıkmış da mesaj geldi yarın gidicem ama merak ediyorum ne çıktı diye
Hafizeipek Destina21 sadece devlet hastanesi değil benim eşim özelde ameliyat oldu ama patoloji sonucuna e-nabiz dan baktım
Hafizeipek denizers her hastane yollamiyo mu acaba ? Devlet hastanesi kesin gözüküyo ama özel de hepsi bağlantılı değil demek ki