Serosss Gizemmmm_ MedicalPark Ümit Hanıma gidiyorum tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için ücret ödemiyorum ama bildiğim kadarıyla en son 700 küsürdü muayene ücreti
Tusami Gizemmmm_ Anadolu Sağlık Merkezine gidiyorum çok memnunum , muayene ücreti özel sigortalı olduğum İçin değişir herkese göre.
Sen5155 Gizemmmm_ ben gölcük medar da ahmet coşkana gidiyorum 400 küsür ödüyoruz muayene ücretine. Çok ilgili bir doktor baya bilgi veriyor anlatıyor herşeyi bütün sorularına cevap alabiliyorsun. Öneririm kendisini
Gizemmmm_ Serosss teşekkür ederim sağlık sigortası nasıl oluyor nasıl aldınız acaba memnun musunuz doktordan ☺️
Gizemmmm_ Seymapple konak hastanesine daha önce başka sebep için gelmiştim ama doktor çok ilgisizdi soğudum hastaneden :(
Sedaefee Özel Körfez Marmara hastanesine gidiyorum muayene ücreti 350 tl ve doktor olarak özlem kemik Gül’e gidiyorum memnunum
Candy88 Gizemmmm_ Gizemmmm_ konakta bir doktora gitmişsiniz memnun kalmamışsınız ya onu sormuştum, ben de konakta Firdevs hanıma gidiyorum şimdilik memnunum tatlı dilli bir doktor.. Acaba benim doktorum mu dedim..
Melekg Medikal park ümit aydına gidiyorum muanesi 830 TL iki türlü de doğum 12 bin TL özel sigortam var 15 TL ödüyorum
Minikamm Melekg merhaba, dogum ücretini yeni mi ögrendiniz. 8 bindi en son , ocak ayinda zam gelecekti. Bu zamli fiyat mi
Melekg Gizemmmm_ ilk doğumumu da ona gttm yine gidiyorum harika Bi doktor bizim iş yeri özel sigorta yapıyor bizden de Bi miktar kesiliyor
Dematrions Gizemmmm_ fazlasıyla ilgili ..aklımıza takılan her soruyu sormadan kendi yanitliyor . Nasipse dogumumu orda yapacağım 1 ay sonra