Aysenur222 Kızlar 11+1 günlükken gittim kıza benzettim ama ileri doğru 16 haftanda gel değişenlerde cok oluyor dedi başına gelen varmı böyle 11 haftada cinsiyet tahmini bana cok erken geldi zaten ben sormadım kendi tahmin etti
Aysesen19 Aysenur222 10. Haftamda kıza benziyor dedi 15 de gittim yine aynı yanılmadı yani doktor iyiyse yanılmaz bence
mcansum Aysenur222 evet erkek oldu 16da sonra başka doktor ikinci gebeliğimde 16 da kız dedi yine somra erkekmiş
Mzg_15 Aysenur222 bana da 11+5 de erkek dedi ama değişebilir dedi bazı kızların genital bolgesi sis oluyor dedi ya da gördüğumuz kordon olabilir dedi ama bence bariz erkek 😂 fotoğraf da yükleyeyim https://www.hizliresim.com/4r54nkw
Melekolmak Aysesen19 banada 11+1 de büyük olasılıkla kız dedi bacak arasınada baktı ama çok korkuyorum bir daha ki gidişte erkek derse diye cunku 1 oğlum var sizin dr iyimis bayağı erkenden bilmis benmişim bilebildi mi bilmiyorum
Aysenur222 Melekolmak bana da benziyor dedi ama 16 da keisn sölerö değişen oluyor cok dedi merka ettim bak ikimizide seni takip edemde ne cıkcak bakam 😸 benim ilk cocuk farketmez gerce