Ultramommy Biz 3 kardeşiz son numaraya annem hamileyken varis oldu bacağında ve çay falan topluyor annem bundan dolayı ameliyat olursa doktor tekrarlayacağını söyledi malesef ameliyat olamadı hiç iş yapmaması gerektiğini söyledi , uzun süre ayakta durmasını söyeldi doktor ama malesef şartlar el vermiyor bundan dolayı ameliyat olmadı annem kocaman örgü şekilde damarları dışarıya çıkmış gibi sanki annemin iş yapınca daha çok ağrı yapıp belirgin oluyor
Bi taıdığımız da özelde iki defa ameliyat oldu ama yine tekrarladı ameliyatta büyük ciddi bir ameliyat değil yani doktor öyle söyledi.
1.5 yıllık evliyim bende düğün zamanımda inşaattan kendi evimizi yaptırdık eşim doğuda görev yapıyor ev donatmaya gelemedi , ailesi zaten hiç oralı bile olmadı , ben kendi başıma annemle beraber donattık gece yarılarına kadar ayretten annemin evine geçip yemek vs yapıyordum o sırada benim de bacaklarım çok ağrıyordu gece uykumdan uyanıyordum o derece , baktık ki bende de varis çıkmış doktor uzun süre ayakta kalmaktan dolayı dedi yani irsi vs değilmiş.
Gebe değilim ama gebe kalırsam ne olur bilmiyorum