Merhabalar, 33 haftalık hamileyim. Bebeğimin bazı hareketleri çok sertleşti.
Bazen bebeğim gece uyurken veya gündüz otururken, uyurken tam sağ - sol kasığımın ordan elini veya kafasını mı oynatıyor bilmiyorum ama böyle 2 saniye acıdan titreten ve resmen durduğum yerde bağırtan, çığlık attıran bir hareket yapıyor. Bu çok kısa sürüyor belki 1 - 2 saniyedir. Ama o 2 saniyede kendimi kaybediyorum canım çok acımış oluyor.
Her canı çok yanan insan gibi anlık sinirleniyorum, öfkemi bir şeyden çıkarasım geliyor. Bağırasım geliyor en basitinden. Sonra bebeğime sinirlendiğimi farkedince, kendime sinirleniyorum..! Bu sefer de suçlu hissediyorum kendimi.. Aslında bebeğime değil de yapılan hareketin verdiği acıya sinirlensem de, hareketi yapan bebeğim olduğu için psikolojik olarak ona sinirlendiğimden dolayı kendimi kötü hissediyorum..
Bir keresinde 3 kere üst üste tam kasığımın oraya yapmıştı ve artık en son canım çok acıdığı ve gözlerim dolduğu için yeteeerr diye bağırmıştım. Sonra kendimi çok kötü hissettim, kötü bir anne mi olacağım diye… böyle şeyler düşünüp ağladım sinirden. Kısaca gerçekten acı veren bebek hareketlerinden sonra siz de öfkeleniyor musunuz yoksa ben anormal miyim ?