KeremikoBayky damlaikan bence gerekli herhangi bir belirtim olmamasına rağmen yaptırdım. Babaannemde şeker var ne olur ne olmaz. Ama doz önemli. 50ml ile deneyip şüphelenirlerse 100 ml veryorlar bence ilk içiş 75 ml olmalı, doktora göre değişiyor tabi.
damlaikan 2022bebeki benimde hep fazla çıkıyor mutlaka yaptırım bende o zman ya bu kadar önemli bir şeyi nasıl gereksiz derler anlamıyorum
2022bebeki damlaikan Şeker ya da beslenme ile ilgilidir muhtemelen su fazlalığı. Karbonhidrat, şeker, hamur işi cok tüketiyorsanız olur . Gereksiz diyenlerin kendi gereksiz🙈
damlaikan 2022bebeki gebelik öncesinde de şeker ilacı kullanan biriydim zaten doktorum yüksek ihtimalle şekerle alakalı dedi
nazsenturk-60 damlaikan bir dilim pastaya veya bir bardak kolaya tekabül ediyor ? Gebeliğiniz boyunca hiç bi dilim pasta veya kola icmicek misiniz aynı şeyler ikisi de. korkulacak bisey değil. 50 gr seker bi dilim pastadan daha daha az zaten.
damlaikan nazsenturk-60 aaa gerçekten mi o kadar az mi ay öyle bir bahsediyorlarki sanki dünyanın şekerini yüklüyorlar gibi
2022bebeki damlaikan Muhtemelen gebelik öncesi oluştuğu için şimdi de yatkınlığıniz vardir.inşallah insüline gerek kalmadan diyetle halledersiniz🌺
Semaaozz Bende bugün yaptırdım şeker yüklemesini..başlangıç olarak 50 gram içmiştim.sonucun 140 ve üzeri çıkarsa bu sefer 100 gram vericez dedi doktorum.sonucum 141 çıktı 🤣 tekrar gidip gitmemekte kararsız kaldım
damlaikan Semaaozz doktorun yaptır dedi mi bidaha acaba bide tadı nasıl çok merak ediyorum ben yeşil çay dahil içemem öyle farklı şeyler içemiyorum
91mer Bir dr açıklaması su sekıldeydi insg takip ettiğim devlet hastane gorevlisiydiii kendisi Açlık Tokluk oynama yoksa ve kılosun75:80 üstünde değilse gerek yok demişti Ben düşünmüyorum
91mer Bazı bebeklerde sorun teskil ediyor cubku bebeğin pankre oluşmadığından diyen dr dinledim bu konuda dr ikiye ayrılmış sekılde Anne pankreas olduğu halde alım sonrası maf oluyırkem pankreas bebek ne yapsın diyorlar