Karabiberimm Bugün hastanede kontrolüm vardı. Bir ablayla sohbet ederken dua istedi benden bebeği olsun diye. Sizden ricam gören herkes o abla için ve tüm bebek isteyenler için dua edebilir mi 🥰 ismini sormayı unuttum Rabbim kalbimizi biliyor dualarımız yerini bulur İnşaAllah .
Armess_loya Karabiberimm Rabbim kimsenin ocağını, kucağını boş bırakmasın❤️ herşeyden öncesi, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Kimsenin imtihanı evlat ve evlatsızlık olmasın.İnşAllah Rabbim, dileyen isyeyen hak eden herkesi müjdelendirsin❤️🤲🏻
Jaleisik Bende bebek bekleyenlerdenim 2022 bize uğurlu gelmedi belki ama 2023 insllh uğurlu gelcek ben buna inanıyorum 🙏 başta kendim olmak üzere bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim 😍
gamze8samet Arkadaslar bana da dua eder misiniz ben ikinci gebeligimdeyim su an ilk gebeligim sonlandırıldi bunda da anomali saptandi doktor alirlar diyor ama ben aldirmak istemiyorum herkes saglikli evlatlar ister en dogal hakki lütfen dualarinizi esirgemeyin rabbim kimsenjn kucagini bos bırakmasin
Betul-31 Amin inşallah biz de 4 aydır istiyoruz. İnşallah bu ay olmuştur. Adetime son 6 gün kaldı. Kasık agrılarım oluyor. Mide bulantısı şişlik. Test yapsam öıkar mı bilmiyorum. Korkuyorum tek çizgi götürürüm diye. Birbirimize dua edelim. İnşaallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder.
Karabiberimm Betul-31 İnşaAllah canım 🤲🏻 istersen adetinin gecikmesini bekle durdur yere strese girme 🥰
HKiLiCeR @Tubatgn çok özür dileyerek sormak istiyorum. Hanımefendinin açtığı post hem bebek isteyenler hemde annelerin gün odası etiketine öneri etiketinden daha yakın bize bir öneri de bulunmuyor yada öneri istemiyor ki neden değiştirdiniz etiketini. Sırf merakımdan soruyorum lütfen yanlıs anlaşılmak istemiyorum.
Tubatgn HKiLiCeR Kendisi bebek istemiyor kendisi için açmadı başlığı birisi için dua istiyor. Annelerin gün odası etiketi konusuda değil maalesef. Kendi derdini anlatmıyor. Ya da kafa dağıtmak için post açmıyor 🙂 her içeriğin kendine özel etiketi var. Bu içerik için etiket ancak bu oluyor.