MeryemG Arkadaşlar şuan 23 haftalık çift yumurta ikizlere hamileyim. İkiz gebeliklerde 40. Haftayı gören oldumu hastane çantası hazırlamadım henüz ve ikizlerde erken doğum riski oluyormus. İkiz anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız meral ediyorum
ABoyAndTwinsBoysMoms MeryemG 40 hafta hiç yok bildiğim kadarıyla. Limit 37 aslında nasıl ki tek gebelikler 41-42. Haftaya sarkıyor ikizlerde de 38+ Ları görebiliyorlar. Benim doktorum erken gelmezse 38. Haftaya kadar bekleriz dedi.
Sevvl MeryemG be çift yumurtaysa normal çok zor doktorum deneriz istersen dedi ama biri bas biri makat gelirse biri normal doğup diğeri gelmezse sezeryana alabiliriz dedi hiç riske atamam önce bebeklerımk sonra kendımı sezeryan olsun napalım🌺
Kullanici55 MeryemG Yusuf Olgaç instagramda doktor 40 haftada ikiz hemen normal doğum yaptırdı daha yeni biri bas biri makat hemde
ensensr23 Çift yumurta ikizlerimi 31+5 normal doğumla doğurdum ama ben çok dikkat etmedim kendime ilk gebeliğimdi bilemedimm. Çok şükür 26 gün küvözde kalıp çıktılar.
MeryemG ensensr23 Dkkat etmedim derken mesela erken doğumu tetikleyecek ne yaşadınız. Çalısıyorum ve 32. Haftada doğum iznine çıkmayı planlıyorum
ensensr23 MeryemG dinlenmem gerekirken hiç oturmadım doğum sancım başladığı gün doğumun başladığını bilmeden akşama kadar sancımı çektim eğer dikkat ederseniz 37 yi görmeniz yüksek korkmayın siz
Dr4 MeryemG amin insallah. Dinlenme zamanlarınızı uzun oturarak geçirin. Sola doğru. Dik oturmakla arasında yüzde 30 fark var derdi benim dr um. Ben yürüyüş yaptım 29 haftadan sonra. Çok iyi gelmişti hem hamileliğime hemde doğum sonrası toparlanma kısmına
symabskrt Benim doktorum 34.haftaya gidersen çok iyi dedi çift yumurta ikizlerime hamileyim tüp bebek en geç 36 haftada oluyor galiba