Ffatma Kızlar 33+5 den selam. Bebeğim bir kaç saattir sürekli hareket ediyor. Karnımın her köşesinde hatta rahmimde. Güzel bir şey tabi ama garip hissediyorum sanki karnım çarşaf gibi sıkılıyor. Kaburgalarım ağrıyor. Nedendir ki acaba
Pirayeee Ffatma bende akşam yemeğinden beri o haldeyim 😄 çok hareketlenmesinden bile korkar oldum bişey mi oluyor diye🙄
CansuDemir Ffatma Şuan en keyifli anları.Yeni ne tam çok geniş ne de dar.Ben bazen o haftalarda bir şey yiyemezdim gene de o kadar oynardı ki kıpırdamaya çekinirdim ☺️ Maşallah maşallah Allah sağlık sıhhat versin.
Ffatma CansuDemir maşallah canım, misafirlikte filan yok oyle bı ittiriyor ki mübarek baksalar görünür yani ne yapacağımı şaşırıyorum ben de 😂
CansuDemir Ffatma Hani tedirginlik yaşarsan okuya okuya üfle karnına, elini saat yönünde döndürerek sev salavat getir. Ben çok yapıyorum öyle sakinleşiyor.
behrem Ffatma benimki sabah beni uyandırıyor tekmeleriyle, o zaman anlıyorum ki acıkmış miniğim 😅 hemen özür dileyip bir şeyler atıştırıyorum 🧡