Alpinannesi35 Kızlar hamilelikte migren veya sinüzit ağrısına doğal bir çözüm varmı acile gidiyorum ama iğne yemek istemiyorum aşırı şekilde tutuyor başım yardımcı olun ☹
Yalinn8 Alpinannesi35 roll on seklinde headstick var, eczanelerde bulabilirsiniz,basladiginda şakaklariniza sürün epey hafifletiyor,bende de migren var atağa donusmeden surunce iyi geliyor
AkelebekB 17 haftalık hamileyim migrenim var hamileliğimin başından beri çok hafif hamilelige bağlı ağrılarım oldu ama bu cuma günü başlayıp pazartesine kadar tutan migren atağı off çok kötü Allah yardımcımız olsun parol kesmiyo boşuna içip ilaç almaya gerek yok, hafif sıcak su torbadı kesmiyo ama rahatlattı braz lavanta yağı kokladım bol su içtim başka yapacak hiç bşy bulamadım😞
Arenbebek 16dan 22 haftaya kadar migren agrisi cektim mahfolmustum . Minoset plus ictim doktor icme dedi o kesiyordu hafif :(( sonra sanli merhem aldim mentollu alnima falan surdum yakti ve cok iyi geldi doktorumda kullan demisti tavsoye ederim
Esra90_ Hafizeipek https://imgyukle.com/i/V33Yhp bende park yatak aldım kaliteli duruyor baya elele madre Baya araştırdım