Seraykg Mustafayigitvebeytugannesi ay ben üçüncüyü denemeye korkuyorum o da erkek olur biliyorum şansıma 😅
Mustafayigitvebeytugannesi Seraykg bende istemeyerek oldu hiç beklemediğim anda 😂 hatta hamile olduğumu öğrendiğimde 12 haftalık flandi hiç sorma yani 😂😂 ama şimdi beni gaza getiriyorlar dördüncüyu yap kız olur diye daha bebe doğmadan denesem mi acaba diyorum 😂😂😂😂😂
Seraykg Mustafayigitvebeytugannesi bende bu bebeğimi öğrendiğim de 9 haftalık tı dedim bari kız olsun da jübile mi yapayım ama maalesef ki eve bir yaramaz daha geliyor gibi
nurrr123 Mustafayigitvebeytugannesi <a src=“https://mutluresim.com/images/2022/12/28/ZtPpz.jpg” alt=“ZtPpz.jpg” border=“0”></a>
Mustafayigitvebeytugannesi Tubammtekin sizinkinide tam emin olamadım sanırım erkek gibi geldi bana.kac haftalık canım
Tubammtekin Mustafayigitvebeytugannesi aynen öyle şükür ki rabbim veriyor rabbim her iki meyveden tatmayı nasip etsin inşallah 🙏
Mustafayigitvebeytugannesi Tubammtekin bana tek bir meyveyi nasip etti erkek çocuğunu üçüncü oğlum geliyor size nasip etsin inşallah 🤲🌺
Damlasuu Ozlemetin Kızımın ultrason resmine çok benziyor kafa yapısı bi erkek mi acaba dedirtti ama bence kız ya😂