yasmn41 Merhaba herkese 32. haftama geldim cok sükür ama gün icerisinde birkac defa idrarimda köpük oluyo doktora sordum idrarda protein yok denildi ama icim rahatlamadi sizlerde de oluyo mu bu haftalarda merak ettim.
bademli_puding yasmn41 bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı enfeksiyon geçirdiğim zamanlarda oluyodu öyle köpük
Sermec27 yasmn41 böbrek genişlemesi ve taş vardı hamileyken bende ondan dolayı idrarda köpürme oluyordu
ilkanneyim06 Ben 29 haftalığım suan yok ama 18-24 haftaları arasında cok oluyodu nerdeyse her idrarımda köpürme oluyodu simdide ne kadar su icersem iciyim sapsarı
yasmn41 ilkanneyim06 bende neredeyse 3 litre su iciyom günde ama tam beyaz olmuyo idrarim hep bi sarilik oluyo
yasmn41 1erkekkannesiiii bende kan hapi ve kan sulandirici iciyom onlardan mi oluyo acaba birde vitaminler var tabi
ilkanneyim06 yasmn41 çok ilaç içiyoruz belkide ondan yani ben d vit kan ilacı vs kullanıyorum ilaçta yapıyor olabilir ama günde ben hamilelikten öncede 3-3.5 içerdim doktor normal içtiğimin 2 katı fazla içmem gerektiğini söylemiştimde zaten midem ağzımda geziyorum çok zor 5 litre su içmek
_momsssss Bence ilaçlarla ilgili bu ilaç kullanıyosanız olabilir bende çok su içiyorum mesela arada sarı oluyor idrar rengi