Pnr_KMRC1 Avukatanneee hayırlı olsun canım💐 aynı şekilde benim böyle silik çıkmıştı adet günümde yapmıştım sonra hastaneye gidip kan verdim 115 cikmisti şuan 4 haftalık hamileyim ama daha kese falan gözükmedi
Avukatanneee Pnr_KMRC1 bende gidip kan vericem sanırım şimdi ne diyorsunuz kan vermeye gidince benim bi bilgim yok 🤭
Pnr_KMRC1 Mucizemibekliyorum_ evet erken gebelik testi aynısı muhtemelen ama ben adet günümde yaptim adet olmadığım için hiç sasmazdi adetim sabah olmadım 20 Kasım’da hemen test yaptım silik çıktı hatta testi heyecandan titreye titreye yapmıştım ☺️ tekrardan hayırlı olsun💐
Pnr_KMRC1 Avukatanneee acile gidersiniz devlet Hastanesi’ne karnım ağrıyor migdem bulanıyor gebelik suphemde var dersin zaten kanda hemen bakıyorlar gebelik varsada bı tedavi uygulamazlar bazı yerler yapmıyor çünkü sadece gebelik için kan vericektim derseniz
Pnr_KMRC1 @“Srn_dnsmz”#p25654370ayyy hadi inş bende heyecanlandim zaten kendimde öğrendiğim günden beri heyecan içindeyim şimdi hamilelik bekleyenler için heyecanlarim
Ayytacc Avukatanneee canim benime tst boyleydi suan 24haftalik hamileyim darisi sana kan sonucu cikinca haber et
Pnr_KMRC1 Avukatanneee sizi çok iyi anlıyorum yakın bı zamanda aynı heyecanları yaşadım e nabiza düşmemişti benim hastanenin kendi sitesinede girip bakın laboratuvar sonuçlarına e nabiza bende çok geç düşüyor nedense bir hafta sonra dusmustu tabi ben hastanenin kendi sitesinden bakmistim
Avukatanneee Pnr_KMRC1 sordum ben e nabızda düşer dediler ama ay inşallah düşer 2 saat hastanede bekleyemezdom herkes hasta ve kalabalıktı baya
Pnr_KMRC1 Avukatanneee banada öyle demişlerdi bende beklemedim hayırlısıyla inş bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz🧿🧿
Avukatanneee Pnr_KMRC1 kızlar çok şükür 😍😍😍