Aysenur46- Kızlar ben tok karna 50 gr bir saatlik arayla verdim 141 çıkmiş doktor tekrarar 100 grm aç karna istedi yaşayan varmı aranızda
m_k34 Bı daha mı istiyorlar yaa benim 75 111 126 çıktı 75 lik ictim inşallah bir daha istemez bence bu sonuçlara göre şeker yok
hemsireacemianne m_k34 şeker yüklemesi aç karınla yapilir tok karınla yapıldığı için yanlış sonuç verrdiginden suphelenmistir doktorunuz
m_k34 hemsireacemianne aç karna yaptım zaten önce kan alındı sonra 75 lik glikoz içtim 1 saat sonra kan alındı sonra tekrar 1 saat sonra kan alındı bitti henüz sonucu doktora göstermedim benden başka bişey istenmedi ki ben sonucumu sordum bu şekilde olan var mı diye
Aysenur46- hemsireacemianne inşallah öyledir ondan önce gofret filan pekmez tahin yemiştim kahvaltıda ondanmı oldu acaba 140 sınırmış benimki 141 çıkmış 🥲
m_k34 Aysenur46- hayır aç karnına yapıldı ilk kan alındı glikozu 5 dk içinde iç 1 saat sonra gel kan ver dedi verdim 1 saat sonra tekrar gel dedi 3 kez kan verdim glikozden başka bişey içmedim yemedim .
m_k34 Summerwine inşallah yoktur valla daha doktora da gidemedim 2 gün üst üste gitmek beni yordu pazartesi ancak gidip gosteririm
m_k34 Summerwine çok kalabalık oturacak yer bile yok bu halde ayakta bekliyorsun devlette özellikle artık yoruluyorum yürürken rahat değilim.