BeyzanurKaya CeydaST hiç yürüyüş yapamıyorum, aslında 3 kilo bile alamayacak kadar az yiyorum ama çok hareketsizim. Yeni evli sayılırım kimsem yok bu şehirde ve yalnız dışarı çıkmıyorum pek, her yer yokuş, nefes nefese kalıyorum hemen
BeyzanurKaya Sere 87 ile hamile kaldım, Boyum 175 ve vücudum da kilo gizliyor sağolsun ama hamilelik şişliği beraberinde getiriyormuş 🤔
CeydaST BeyzanurKaya su iç en azından kuzum ben susuz kalınca 3 kilo birden de aldığım oldu su içince gitti
Sere Urazinanesi ben de 49 ile hamile kaldım şimdiden 1 kilo aldım 6 haftalık ☺️ ilk hamileliğimde de 49la hamile kalmıştım 67yle doğuma girmiştim 😅
Aysenur46- Ada-Uras-Asya aynı kiloda hamile kalmışız bende bugun 89 olduğumu gördüm şok oldum 25 haftalığım son zamanlarda daha çok alıcaz galiba🥹😢😢😢😢
BeyzanurKaya Aysenur46- almayız inşallah yaa Slnhrgnc ilk defa duyuyorum su içmeyince kilo alındığını
Melikedndr Sere ben de ilk hamileliğimde 50 kiloyla başlayıp 74 bitirmiştim 😅 şimdi ikinci hamileliğim 53le başladım bakalım henüz 11 haftalık bunda kaç kilo olacağım😀
Gamzeylmaz28 BeyzanurKaya şuan da benim Yok istediğim herseyi yiyemiyorum 😅 ama düzelir ya inşallah yersin
Melikedndr Sere ben de şişiyorum gibi geliyor hatta tanıdıklarım şişmişsin diyor diyorum hayıır bu kadar erken şişmiyim lütfen 😅
Sere Melikedndr ben bu gece uyku sersemi kolumdan saatimi çıkardığımı hatırlıyorum. Kolumu sıkıyordu ona rahatsız oldum uykumun içinde 😅