Balimmm Kürtaj sonrası bebeği genetiğie gidenler sonucunuz ne zaman çıktı bir de problem olarak ne çıktı pazartesi kürtaj oldum bebeğim hem patoloji hem genetiğie gönderdik
Happy_001 Balimmm 3k3re oldum patolojiye gönderdik bisey çıkmadı bnde kendi imkanlarıyla gittim bütün test yaptm sıkıntı çıkmadı sonra hamile kaldım
Hallerimvarbenim Balimmm 10 gün sonra çıkmıştı canım sorun çıkmamıştı. Sonrasında da bir problem yaşamadım bir ay sonrasında tekrar gebe kaldım
arirangg Balimmm Bebeği patolojiye gönderdik, sonuç 1 ay içinde çıktı. Temiz, hiçbir sorun yoktu patolojide. Kendim genetik test yaptırdım benim kanımda pıhtılaşma çıktı
Ogretmenanneyim 1 Ay sonra çıktı. Hafif pıhtılaşma sorunu çıktı o yüzden doğuma kadar kan sulandırıcı hap (coraspin) kullandım. Cok şükür bir sorun olmadı.
Balimmm Happy_001 sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum bebişini. Özelde oldum ben genetik için ayrı ücret ödedik bakalım ne çıkacak
dthealthy Benim de 1aralıkta oldu düşüğüm daha sonucum çıkmadı bende merak ediyorum benimkiler ikizdi e nabızda mı çıkıyor acaba