Rk805108 Meraba hanımlar eşimin sperm sonucu yüklüycem şimdi ben pek anlamıyorum doktorun dediğini göre amiliyatlık değilmiş
2022bebeki Rk805108 Anlayabildigim kadariyla sperm sayınız iyi, ileri hareketiniz biraz düşük çıkmış ve sperm şekli olan morfolojiye bakilmamis sanirim ona da baktırirsaniz iyi olur
2022bebeki Rk805108 Keçiboynuzu kürü, maxigo vitamin öneririm biz cok faydasını gördük. Doktorunuz daha iyi bilir elbette 🌺
Rk805108 2022bebeki bizim doktor da bi vitamin verdi omu kullanıyoruz keçiboynuzu kürünü cok duymuştum onuda denerim belki
2022bebeki emir_01 Sperm şekli bozukluğunuz %60 demek oluyor sanırım. Morfolojiyi duzeltmek daha kolay digerlerinden vitamin takviyeleri , düzenli beslenme , alkol sigara varsa birakmasi gerekir esinizin.🤗
2022bebeki emir_01 Düzelir tabi beslenme, vitamin, çok önemli e vitamini bir de. Bizim de istenilen değerde değildi 3 ay içinde toparlandi ben çok uğraştım gerçekten
Turan123 Bu değerlerle hamile kala bilirsiniz . Ancak Haraketsiz sperm sayısı daha fazla . İlaç veya beslenmeyle değerler yüksele bilir
Rk805108 Turan123 tmmdır teşekürler 1 kere kaldım oda gec olmuştu kaybettim kalbi durdu tekrar istiyoruz ama olmuyor inşallah olur
emir_01 2022bebeki sagolun biraz rahatlasfim peki morfoloji kucukbas 12 round head 10 boyun ve orta kisim anomalileri 4 kuyruk anomalileri 4 bas serbes bas buyuk bas 0 bunlar ne peki bunlarada yorum yapabilirmisin ilk kez boyle biseyle karsi karsiyayim