mommyinthefuture Kızlar merhaba. 2 yıldan fazladır gebelik düşünüyorum. Tüm tahlillerim rutin olarak yapıldı. Temiz çıktılar. Bu sefer de amh baktırmak istedim. 4.02 çıktı. Yorumlayabilecek var mı? Doktor haftaya çağırdı. Merak ediyorum.
2022bebeki mommyinthefuture Amh değeriniz gayet iyi. Rahim filmi çektirdiniz mi? Eşiniz de sperm tahlili verdi mi peki?
Gizemmisler Anladığım kadarıyla sonuç gayet iyi çıkmış bizim 3 çıkmıştı doktor hiç bı problem yok çocuk sahibi olmanızda demisti
mommyinthefuture Gizemmisler Hadi inşallah. 🤲🏻Hep aklımda soru işaretiydi de bir türlü yaptırmak nasip olmadı bu testi. Burda hep düşük olup tüp bebek Önerilen gördüm. Bu ay farklı bir doktorla devam ediyorum. Umutluyum. Rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. 🌹Teşekkür ederim 💞
mommyinthefuture esmerella37 Birkaç doktor değiştim iki yılda. Hiçbiri pco ile ilgili birşey demedi. İnşallah değildir.
mommyinthefuture 2022bebeki Teşekkür ederim. 🌹Evet çektirdim temiz çıktı. Eşim de test yaptırdı onun da iyi şükür. Nasip olmadı. Vaktini bekliyor demek.