Aslhn2101 Melisssssss doktorumdan istiyorum uyuşmalar var diyorum 3.trimesterde vereceğim diyor bir türlü alamadım ilacı😂😂😂
Aslhn2101 Eren_umay2 şikayetlerim var doktora söylüyorum 3.trimesterde vereceğim diyor biraz daha sabret diyor bilemedim niye böyle 😂😂
Melisssssss Aslhn2101 Allah Allah benimde böyle tatlı sancı girer gibi oldu bir iki defa korktum rahmini rahatlatır bu dedi öyleliklr verdi 19+5
Eren_umay2 Aslhn2101 Çok geç olur o zmnda farklı bir doktora mi gitseniz ki acaba benim parmaklarım uyuşuyordu söyledim hemen yazdı ilacı şükür kullandıgımdan beri hiçbir sorun yok 😶😶😶
Eren_umay2 Aslhn2101 Çok geç olur o zmnda farklı bir doktora mi gitseniz ki acaba benim parmaklarım uyuşuyordu söyledim hemen yazdı ilacı şükür kullandıgımdan beri hiçbir sorun yok 😶😶😶
Erayrahime Aslhn2101 32 haftadayım henüz kullanmıyorum. İhtiyaç yok dedi. Değerlerim gayet iyi çıkıyor. Hergün 1 saat yürüyorum sanırım ondan kaynaklı kramplarım yok.
Aslhn2101 Erayrahime değerlerim benim de iyi çıkıyormuş ama kramp ve uyuşukluk yaşıyorum diyorum doktor da biraz daha takip et hemen ilaç vermek istemiyorum sana dedi
Kahyaasena Aslhn2101 magnimore plus kullanıyorum ben gebeliğim in 3 ncü ayı bitince başladım folik asit zamani bitip magnezyum a basladim doğuma kadar kullanılacak dedi birazda zor buluyorum ilacı sparis üzerine getiriyor lar pahalida
maving6 8+6 yım kalça ağrımdan duramıyorum kramp giriyo çok ağrım oluyo dediğim için yazdı normalde 12. haftada d vitaminiyle birlikte yazıyolarmıs galiba ben erken başladım
Asliormanci Aslhn2101 27+2 de kontrolde bacaklarıma gece kramp giriyor demiştim ondan sonra yazdı alıp almamak arasında kararsızım
Binnur-cam Aslhn2101 benim hiç bi şikayetim yokken 8 9 haftalarda magnezyumu hemen yazdı 24+1 olduk düzenli kullanıyorum günde bir tanede maden suyu içiyorum..
annesivekuzusu Aslhn2101 25 haftalikken cok fazla kramplarım oluyordu hatta karnıma bile sancı şeklinde oluyordu doktoruma söyledim o şekilde verdi hatta suanda cokta düzenli kullanmıyorum ama çok şükür o şikayetlerim kalmadı