ilkanneyim06 edaa1402 ay nolcak ya ben 34-35.haftayı son haftayı falan düşünemiyorum ne kadar zor olabilir demek istiyorum ama onuda diyemiyorum 🥲
elif233233 ilkanneyim06 2. Gebeligim 7 aylık olduk hiç bir şekilde catlagim yok . Çok şükür 0 catlakla bitiriyoruz bunuda. 😊 hareket kisitligi boğaz yapmaları çatı agrisi var
ilkanneyim06 elif233233 bünye ile alakalı olduğunu düsünüyorum catlagın cünkü annem falanda hic catlamamıs 2 çocuk doğurmasına rağmen hic bir krem falan kullanmamıs teyzemde öyleymiş ama ben neler kullandım hic banamısın falan yok yaniiii 🥲
busrakrrs 31+4 olduk çok ağırlaştım. Yürüyüş yapınca, uzanıp kalkmaya çalışırken, çok oturursam sol kasıkta ağrı oluyor rahmime doğru olan bir ağrı…Bu durumları yaşayan var mı? Öyle böyle derken geçiyor.. Sağlıkla gelsin bebislerimiz.
ilkanneyim06 busrakrrs bende ağırlaştım ama kasığımda henüz öyle bir ağrı yok sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Fbebek-0965 ilkanneyim06 ben de magnet yaptırmayı düşünüyorum arsştırdım istegram da yeni yılda magnet ücreti iki katına çıkacakmış ben de şuan ki fiyattan yararlanayım dedim ama eşimle bebeğin doğum tarihinin olup olmayacağına karar veremedik
ilkanneyim06 Fbebek-0965 bence olmasada olur doğum tarihi hatıra sonuçta Ben galibamevlütte yaptırıcam 40ı çıkınca
MaviDeranHazal ilkanneyim06 biz oğlumla 30+1 iz 🦋 çok kuvvetli vuruşları var bazen acıyor hatta. Benim en büyük sorunum böbreğim büyüme yapmış sağ tarafımda günlerdir böbrek ağrısı yaşıyorum taş düşürüyorum sandım. Sebebi de rahmin büyüyüp böbreğe ve üretere başlı yapması çok zor kimse yaşamasın 🙏
ilkanneyim06 MaviDeranHazal ay allah korusun Allah yardımcınız olsun hem hamilelik onu çekmek çok zordur eminim acil sifalar diliyorum size
MaviDeranHazal ilkanneyim06 evet çok zor ayağa kalkmak işkence idrara çıkmak ölüm gibiydi. Allah razı olsun inşallah hepimizin yardımcısı olsun 🙏