Rosethornnn Sunaya Evet canım tok karna içiyorum bende buraya yazarsın sonucu olur mu aklım sende kalır inşallah gönlüne göre olur 🤲🙏🏼
Rosethornnn Sunaya Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Canını sıkma birazda akışına bırak çok fazla düşünmemeye çalış Rabbim gönlüne göre versin 🤲🙏🏼❤️
Binnur-cam Sunaya canım benimde 2 düşüğüm var birinin kalbi durmuştu genetik test verdim pıhtılaşma var dedi ama gebelik planlarken başlatmadı gebeliğimin sanırım 6. 7 haftasında kalp atışı duyduk ozaman hemen corasprin hap başladık şuan şükür 24+1 olduk 🤲
Sunaya Binnur-cam valla inşallah benimde Bi sorun olmaz benimde 1dis gebelik 1de düşük oldu genetik teste pıhtılaşma varmış iste bu yuzdenmi yaşadım bunları bilmiyorum ama 3 gün var adete test yaptım çıkmadı birsey
Binnur-cam Sunaya benim bir kalbi durdı alındı 2 erken doğumla kaybettim . Ben regl 1 gün geçince yapmıştım pozitif cıktı ama 3. Ayda oldu ilk ay becerememişiz 🙈
Binnur-cam Sunaya ne demek canım aşk olsun gördüğüm bildiğim şeylere her zaman yazmaya calışırım .. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sanada hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin🤲
bv187 Sunaya bende hamile kalmadan önce kullanmıştım ecoprin hamilelikte coraspin veriyorlar oda bebek aspirinin bi farklısı