BeTuL0660 29+1 erken doğum riski var yatış veriyorlar sancılarım oluyor serum ve ilaçlar sayesinde durduruyorlar çok baskı yapıyor bebeğim, psikolojik olarak çok etkileniyorum korkuyorum tedirginlik var sizlerden yaşayan var mı hanımlar
Arzu3434 BeTuL0660 bende ilk bebeğimi 20. Haftada kaybettim şimdi ikiz gebeyim 19. Hafta serklajlıyım bugün kasıklarımda baskı var inanılmaz korkuyorum uyuyamıyorum
Bsealc BeTuL0660 Rabbim yardımcınız olsun bizde 27 haftalığız başından beri erken doğum riskimiz var 37. Haftaya kadar ilaç kullanıcaz şu anlık bir şikayetim yok ama bebeğim ne zaman gelmek ister bilemiyorum umarım hayırlı ve sağlıklı şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı 💕
Senakucukoglu0 BeTuL0660 1.5 hafta önce bende yaşadım canım 3 gün hastanede yattım erken doğum riskinden dolayı serum ilaç iyne çok şükür durdurdular bende çok korkmuştum çok ağladım ama şu an çok şükür bende oğlumda iyiyiz sende merak etme güzel düşün derim❤️
BeTuL0660 Arzu3434 umarım rabbim korktuğumuz yere uğratmaz. Benim ilki 5 haftalıkken düştü. Bu 2. Gebeliğim. Doktorunuz ne diyor peki kasıklardaki baskıya
belinay41 @“BeTuL0660”#p25648364Geçmiş olsun 🌹kafana takma daha çok strese giriyosun yemene içmene dikkat et yeter Benim de ikinci gebeliğim erken gebelik riski var aynı şekil bebek aşağı çok baskı yapıyo bende biraz korkuyorum ama kafaya takmıyorum sende takma
BeTuL0660 belinay41 teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah🐣.Takmamaya çalışıyorum umarım başarabilirim :/
BeTuL0660 Bsealc inşallah sağlıkla gelsinler vaktinde inşallah.🐣 Bizimki hemen gelmek istiyor kasılma ve sancı çok var açılmayı engelliyorlar.
Bsealc BeTuL0660 strese sokmayın kendinizi sakin olun kasılmalarınız çoğalmasın umarım vaktinde alırsınız kucağınıza ☺️💕
BeTuL0660 Cagla1750 evet kasılmalar oluyor hastanede yatış veriyorlar devamlı ağrılarım sancılarım çok. risk çokmuş
Cagla1750 Cerennceren bende 26+6 dayım cok fazla kasılmam oluyor günde 20-25 leri buldu ve nidicart ve magnezyum kullanmama rağmen
BeTuL0660 Cagla1750 nidicart bulamıyoruz bizde hastanede veriyorlar durdurmaya çalışıyorlar ama ısrarlı oğlum gelmekte
Kubrabsyg45 BeTuL0660 neyle şüphelenip böyle tanı koyuldu. 2 gündür vajina tarafında çok baskı var afedersiniz çok çişim var gibi ama gidiyorum hıcbisey yok. Enfeksiyon olabilir diyorum ama yürürken vs çok ağrım oluyor kasık tarafında. Yatarken de sağa sola dönerken çok karnımın içinde sancım var. Ve bebek hep kasıkta vajina da hareketleri vad
BeTuL0660 Kubrabsyg45 çocuk aşağı yerleşmiş doğum pozisyonunda sancılar var kasılma var bel ağrım var kanama var bebekte toplanma kasılma var. Ha birde enfeksiyon varmış enfeksiyon bitti ama hala risk devam ediyor
BeTuL0660 Bebekdelisi inşallah ne kadar dursa o kadar kar küvezde kalması üzecek keşke gününü beklese 🐣