Binnur-cam Kızlarrr 24 haftadan selam şu 3 5 gündür mide yanmam zirvede yemek borum alev almazsa iyidir doktorum pantpas yazdı kullanmamak için direniyorum ama dayanamicam sanırım siz napıyosunuz ne kullanıyosunuz ?
YagmurAnnesi Binnur-cam gazlı içecekler, baharatlı yemeklerden uzak dur canım. Kısa süreli belki ama elma ve soğuk süt içtiğim zaman geçiyor benimki.
Binnur-cam zeynepaylaipek evet canım mide koruyucu dayanamayıp dahiliye dr gittim kendi doktorumda kullanabilirsin dedi ama direniyorum işte içmemek için ama sanırım fazla sürmez içmeye başlarım
Merve9619 Benim ilk hamileliğimde doktorum gaviskon şurup önermişti iki şişe bitirmiştim bı zararı yok onun iyi gelmişti bana
zeynepaylaipek Binnur-cam bugün kontrolüm vardı midem çok kötü olduğu için serum takıldı mide koruyucu vermiyor asla doktor. Hep farklı doktora gittim açıkçası biri verir diye özelde de devlette yazmıyor zararlı bebeğe diyor bana da bu rennieler vs asla işe yaramıyor ben kendim zaten mide hastasıyım üstüne bebek gelince çok kötü geçiyor gebeliğim
Binnur-cam zeynepaylaipek çok geçmiş olsun canım .. Ben dahiliyeye gittim o yazdı kendi doktorumada sordum kullan dedi ama henüz kullamadım işte direniyorum ..
Nanemola Binnur-cam kullanmışmıydınız 🤦🏻♀️ ben 20 haftalığım doktorum verdi ama ikilemde kaldım 🤷🏻♀️