Fbd A101 katoloğunu burdan baya konuştuk bende banyo seti ni aldım malesef küvetine uygun file bulmanın kolay olmadığını gördüm küçük kalıyor hep sonra araştırdım babyjem marka nın havlu köpüklü Filesinin ölçüsünün uyduğunu öğrendim alacak araştıran arkadaşların bilgisine
gonulcelen Fbd evet baby jem almıstm ben önceden köpük olandan taktım tam oldu. Hatta inş olur diye diye 😬 küveti aldım şuan üstünde minik kuzumu bekliyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
arzum8683 yok canım ben normal bir file aldım oldu küçük gibi geliyor ama gerdirdinmi fileyi takılıyor küvete oldu yani anlacan😊
Merwe60 Bende almadım file henüz ama burda e bebekte L boyutunda ki filelerin olduğunu söylemişti bi kaç arkadaş ben ordan almayi düşünüyorum
Fbd Babydr valla canım ben bugün file alırken benim küvetten küçüğüne denedim olmayınca hemen araştırdım karşıma paylaştığım file çıktı tabi tanıdık alanlardan sordum çoğu rahatlıkla bu oldu dedi bende paylaşayım dedim 😊
ElifAbr Babydr hayir canım uyuyor gayette. Civilden aldim ben bilir bilmez ölçüsünü çünkü daha küveti dahi almamıştım filesini alırken. Aldım rastgele ve uydu.
Merwe60 Fbd dedim ya burdaki bayanlar söylemişti oluyor diye denemissnz siz olmadysa bende başka bulmaya çalışırım
FatmaZehraankayaEkici Ben de fileyi civilden almıştım küveti a101den aldim denedim olmadı küçük geldi biraz. Ekleme yaptik orjinal gibi güzel oldu
Fbd FatmaZehraankayaEkici sanırım civildede benim dediğimden satılıyormuş ekleme nasıl oluyor ki onu duymamıştım hiç
Fbd imera_fera123 benim duyduğum civil de satılıyor birde internette buldum ben canım ekstra başka satan yer varmı bilmiyorum açıkçası netten alacağım bende 33 e gördüm 😊
Fbd Rstasar http://babyjem.com.tr/URUN/120.03.164.PEM.00000-BABYJEM_KÖPÜKLÜ_FİLE bi bak bakalım gösterecek mi bunların desenlisi var bi de
Fbd Rstasar bana gelen resim buydu sizin bulunduğunuz ilde civil varsa bakın bi derim hem görerek almış olursunuz
Fbd Merwe60 valla kız baya zorladı ama olmadı canım yoksa bende direk alacaktım internetle falan uğraşmayayım diye yetişmedi yani tam ucunda kalıyor takılmıyor 😊
gonulcelen Fbd aynen bu file tam kalıp bn desenlisini 39 tl e bebekten almıstm foto atılsa evdekini atardım. Elimle ağırlıkta yaptım üstüne esnemedi de gayet güzel durdu.
Fbd imera_fera123 https://www.hepsiburada.com/babyjem-kopuklu-file-pembe-p-AILEBABYJEMBJ164P?magaza=myra&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-bakim-kozmetik-saglik-pla&gclid=Cj0KCQjw6rXeBRD3ARIsAD9ni9AqU1wkzxf7AwwPpRISJzH-QkpvQpz6aRBNUWWoMx20-SFjxyYQIwkaAp8DEALw_wcB. Uygulamayı sildim valla bakın bakalım olacak mı şimdi 😊