Luna-9 Nlnr_anne ya millet toprak yiyor sürekli zararlı birşeyi tüketmezseniz bir zararı olmaz.bebekler hergün oldukça aktif olmaz bazı günler at koştururlar bazı günlerde keyif çatarlar.benimki ne zaman at koştursa elimi koyarım karnıma hemen duruyor.ne kadar bekliyorum yeniden haraket etsin etmiyor.bazen babasınında hissetmesini istiyorum ama kendi istediği ve dokunulmadığı sürece sanırım haraket ediyor😂😂şimdiden laf dinlemiyor daha yada utangaç 😂😂Neyse eğer birkaç gün sürerse hemen doktora gidin.sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Nlnr_anne Luna-9 ya sormayın bazı şeyleri o kadar abartiyolarki bizimde bam telimiz bebeklerimiz ya içimize kurt düşüyor işte .normalde tak tuk vururdu bebeklerim bugün çok derinden geliyo yer değiştirdiler galiba noldu anlamadım .amin canım inşallah cümlemizin
SerapBagci Rnds Ah neler çektim hamilelikte şu mide yanmasından ne denediysem kesin çözüm olmadı 1 2 saat rahatlattı hersey sonra yine aynı yanmalar başladı. Bi gün aşırı gaz sancısı çekiyordum midemide üşütmüştüm büyük ihtimalle üstüne birde mide yanması başlayınca belki soda rahatlatır dedik gece 12 gibi açık bakkal market aradık en son benzinliğe gittik eşim sade soda al diye ısrar etti ama ben midem ağrıyor limon iyi gelir diye limonlu soda aldım. O soda var ya bir gram mide yanması bırakmadı bende ve 3 4 gün asla yanmadı. Tekrarlayinca sade sodaya limon sıktım ama ise yaramadi tekrar limonlu soda içtim yanma tekrar kesildi oh dedim çözümü buldum sonunda😄
Fatmaysil Bende 35 cinhqftqdayim 4 haftadır oluyordum sade soda çare olsu günde 2 tane içiyorum insm bı sorun yaratmaz yoksa duramm yanmadan rabbim hepimize şifa sağlıkla gesin bebisler
dlkuznnn Rnds aynıyız canım bende 33 deyim geceleri hele daha cok tetikliyor. Suan mide yanmasından uyuyamıyorum. Ne yapsam da etki etmiyor maalesef 😟
Kurtiremmm Rnds doktorum lansor da yazmıştı sabah aç karnına alınınca gün boyu götürüyor ama insan her gün de kullanmak istemiyor açıkcası 🫤
Denos MinikBrokoli İki ayrılıyomuş gibi artık son bir haftadır daha çok ağrım oluyor yatarken bile hiç rahat değilim ayaklarıma bile vuruyor çaresini bende bulamadım varsa bende bilmek isterim 🙏🏻
Secilb Rnds Rennie, gaviscon, süt vs artık hiçbir şey geçirmiyordu. Aç yaşıyordum ama su içtiğimde bile midem yanıyordu. En sonunda sabah aç karnına lansor kullanmaya başladım doktorumun önerisiyle. Bütün o işkencem sonra erdi. Kesinlikle lansor alın…