Senacnl Hanımlar suyun fazla olması ne anlama geliyor, bugün doktorum suyuma baktı normalde dedi . Ben su tüketmiyorum açıkçası dedim bi hap kullanırken içiyorum dedim oda onunla alakalı değil dedi anlayamadım aydınlatır mısınız
yanlisanlamaama Senacnl amniyon sıvısından bahsediyor doktor. Sizin içtiğiniz suyla alakalı değil bebeğin bulunduğu kesedeki su
Ledeyna21 Senacnl içtiğiniz su direk oraya gitmiyor ondan ziyade sağlıksız beslenmeniz karbonhidrat ağırlıklı beslenmeniz o suyu arttırıyor şeker varsa o su artıyor olmadı gereken seviyedeyse sıkıntı yok 👍
yanlisanlamaama Senacnl kesede su sürekli var bebek oluşmaya başladığından beri döngü içerisinde içtiğiniz suyun faydası olur tabi ki ama oradaki su çok farklı bir sıvı aslında bebeğin idrarı diye geçiyor. Google dan amniyon sıvısı nedir diye aratın daha detaylı açıklamalar mevcut
Hallerimvarbenim Senacnl 🤣🤣 kız hadi diyelim gitti ordan idrar torbasına nasıl gitsinde çıksın tekrar 🤣
Senacnl Hallerimvarbenim 🙈🙈🙈🙈 orası öyle tabi ama millet su iç iç suyun fazla olsun diyince erken doğum olur diyolar aklım karışıyo bazı terimleri veya gebelik yönündeki şeyleri yeni yeni öğreniyorum Google istediğim yanıtı vermiyor 😂😂