Merveomer34 Kucuk_melegim doğum zamanı yaklaştıkca rahim kendini buna hazırlarmış kasılmalar o yüzden
Kucuk_melegim Aaaassss ntsye girdim 30 dakikada 1 kere kasılma oldu sadece oda yüksek değildi normal herhalde
Kucuk_melegim momlife_7 sende erken başlamış 😄 magnezyum kullan canim iyi geliyor genelde 30dan sonra başlıyor
momlife_7 Kucuk_melegim kullanıyorum canım suya atılandan çok fena geriliyorum yok böyle birşey bide bebek bi sağ tarafa geçiyor orası tumsekleşiyor😂💖
Kucuk_melegim Merveomer34 rahatsız edici ama mecbur katlanacak allahtan ağrı yapmiyor bide artık dinlenmem gerekiyor galiba bugün alışverişe ciktik bebiş için son hazirliklar yapıldı biraz yoruldum galiba
Merveomer34 Kucuk_melegim bu Tatlı kasılmaları özlersin hatta hiç hatırlamazsın :) bolca dinlen artık bebiş büyüyor yükün de ağır oluyor keyfini çıkar
Kucuk_melegim momlife_7 bana geç haftalarda başladı ama sorun degil bence doktorunuza soyleyin yinede
Merveomer34 Kucuk_melegim doğuma günler arkadaşıma girmiştim evi 5 dakika uzaklıkta yarım saatte gitmiştim yol boyu tuvalete girdim oturdum dinledim derken ☺️ Allahım o zamanlar çekilmez gelirdi ama ne güzeldi
Kucuk_melegim Merveomer34 valla yol maffediyor beni ama mecbur bebek arabası vs aldik eksiklerini tamamlamak için gitmek zorunda kalıyorum ama bitti artik
momlife_7 Kucuk_melegim görüyorum canım sağ tarafa toplanıyor orası hafif yükseliyor ya kötü bişey mi ilk hamileliğim bilmiyorum 😟
Merveomer34 Kucuk_melegim dinlemeden kasıt sürekli yatmak da değil tabi vücudu hamlatmamak gerek ben durup durup son zamanlar da spora yürümeye başlamıştım zor oldu
Kucuk_melegim momlife_7 yok canim kötü birşey değil normal şeyler bazilarinda erken oluyor bazılarında geç genelde sebebi kendini yordugun için
Kucuk_melegim Merveomer34 evt ya bende durdum durdum son zamana geldm yürümeye gidiyorum bazen ve aşırı zorluyor bebek resmen otur diyor bana