Eskiz Merhaba hanımlar emzirme sütyeni kaplı mı kapsız mı aldınız? Hangisi daha kullanışlı? Sizce hangisini almalıyım? 🥰🥰🥰🌸
Minikcennetim Eskiz ben kaplı aldım göğüs uçlarım büyük dışarıda giyerim belli olmasın diye ama daha kullanmadım
saitkereminannesi02 Eskiz İkisinden de kullanmıştım kapsiz olanlar dışarıda özellikle emzirmeden sonra göğüs ucu belli oluyordu göğüs pedi takmak gerekiyordu
-minikkelebegim- Minikcennetim heyzil06 busragundogan3437 Hangi marka ve nereden aldınız acaba bende sizin dediğiniz şekilde istiyorum ama göremedim 😊
heyzil06 Ben kaplı aldım kapsızların duruşlarını hiç sevmiyorum babaanne sütyeni gibi geliyor 🤭 kaplılar daha derli toplu en azından 😊 dışarısı için kaplı evde kapsız tercih edebilirsin eğer karar veremediysen 🤷🏼♀️
Minikcennetim -minikkelebegim- e bebekten aldık canım baby mom olması lazım kampanyadaydı zaten uygun kaliteli bir o var
busragundogan3437 -minikkelebegim- eminonunde havuzlu han var 2 tane ordan aldim ordaki biraz pahalıydi 2 tanede e bebek aldim orda ki daha uygundu
heyzil06 -minikkelebegim- imer markası trendyoldan aldım hani destekli değil ama böyle bez gibi de değil kaplı gayet güzel ben çok sevdim 89,50tu tanesi 2 tane aldım. Link eklemeyi bilmiyorum bilsem eklerdim 🥺 yapabilirsem ekleyeyim ama
inci_tanesi Eskiz İki tane kaplı aldım ilk gebeliğimde kapsiz almıştım hiç bir işime yaramadi sonra birde emzirme atleti aldım rahat olur belki evde diye
-minikkelebegim- heyzil06 çok teşekkür ederim düşünmeniz yeter ben birde e bebekten bakarım çok sagolun😍
tugbagulce Bende kaplı aldım oyshonun, çok beğendim. İlk gebeliğimde e bebekten aldıklarımı kullanmıştım ama atlet gibi uçları belli oluyordu.
heyzil06 -minikkelebegim- rica ederim canım e bebektekileri bilmiyorum hiç ama trendyoldan imer emzirme sütyeni diye yazarsan bi incele onu da mutlaka ben çok beğendim 🥰
Mti2209 Eskiz ben kaplıyla rahat edemedim , sadece dışarı çıkarken kullanıyordum onu , emzirme esnasında aşağı çekince kalın oluyor ve bebeği rahatsız ediyor çok çektirmek gerekiyor bu sefer de bir anlamı olmuyor . Tabi herkes farklı tecrübe etmiş olabilir