Minikcennetim Kızlar 36+5 oldum an itibariyle rahim ağzı uzunluğu 29 çıktı karnımın yanları boşaldı karnım top gibi ortaya toplandı birde bayağı aşağı indi kendimi çok dinç hissediyorum doğum yakın mıdır sizce?
Fhaktas Minikcennetim bende 36+5 deyim bana da bebek kanala girmiş dedi doktor 5 gün önce ama daha rahim ağzına falan bakmadı, nasıl bakılıyor ona?? Belki bu haftaki kontrolde bakmak isteyebilir
Ilknureygl-45 miracefemom7 karın sert olunca ne oluyor ki ? Bende 39+1 deyim bu aralar karnım sert taş gibi
miracefemom7 Ilknureygl-45 Bi bilgim yok.benim karnım yumuşadı da ondan hanfendi ye sormak istedim bende 36 haftaligim
miracefemom7 Ilknureygl-45 sizinki kasılma gibi mi benimde 2 gün öncesine kadar karnım taş gibiydi birden böyle oldu merak ettin
Ilknureygl-45 miracefemom7 benimde bilgim yok o yüzden merak ettim cevabı 😊 evet kasılma gibi oluyo bazende sadece sertlesiyor
Defneninannesi- Bende 36+5 oldum 00 00 itibariyle suan belle sirt arasi bi agri girdi 10 dkdir gecemedi yarin kontrol var bakalim ne diyeecek doktor