belinay41 Bugünde bizim son 99 günümüz kaldı 😇😍Sizin son kaç gün kaldı kaç kilo ile hamile kaldınız kaç kilo aldınız bebişinizle🤗😍🙈 Biz 25+6 olduk 50 kilo ile hamile kaldım şu an 62 kilo olduk 12 kilo aldık Hepsini bir postta topladım sorularımı😂😂
pamukprensesss belinay41 haydi gözün aydın canım darısı son 9 a olsun inşallah 🥰😍 bizde 26 haftalık olduk 5 kilo aldım 😞 keşke hiç almasam zaten kilolu hamile kaldım moralim bozuluyor
Medinedogru03 belinay41 mashAllah size Allahim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 😍 son 63 gun saat 12 den ihtibaren 31+0 olduk😁 😍 52 kiloyla hamile kaldım şuan 60 oldum tam 😁
belinay41 pamukprensesss amann kafaya takma ne takıyon doğumdan sonra hepsi gider bebiş sağlıklı olsun yeter😍🤗
pamukprensesss belinay41 inşallah doğumdan sonra verebilirim çok kolay kilo veren birisi değilim 😞 amin dediğiniz gibi bebisler iyi olsun da
belinay41 _almirasmom al al ben korkudan yiyorum😂😂 doğumda güçleniyim diye ha bire yiyorum mutfağın önünden geçerken doğum aklıma geliyo mutfağa da uğrayıp bişiyler yiyip öyle odaya geçiyorum😂😂
_almirasmom belinay41 mutfaga ugrayıpta bısıler yemeden odaya gecersen cok ayıp etmıs olursun🤣🤣 kılo almak ıstemıyoruz ama herseydende yemek ıstıyoruz dogumda bızı nanayyt yapcaklar 😂