Eldgrn 32+0 dan selamlar nasılsınız kızlar çok şükür bu günlere yarın sonunda görüş günü 26+5 den beri bekliyoruz artık gidelim görelim ne durumda hazırlıklar ne durumda bakalım biz hazırladık herşeyi ne olur ne olmaz diye peki siz naptiniz bebisler nasıl
Yaseminturan_ Eldgrn Ay siirt memleketim 🤍 Bizim de son 65 ama riskli benim erken dogum geçmişim var bu da erken gelmeye kalktı durdurdular 10 gün kaldım hastanede sağlıkla vaktinde kavusalım inş hepimiz 🙏🏻
Eldgrn Tugce1506 şükür canım iyi olsun da kilo konusunda bende sendenim baştan beri alım fazla tabi benim haraketsizlikten yemekten inkar edemem de bakalım yarın doktor ne diyecek
Miran_56 Yaseminturan_ benimde memleketim😌 görünce bi hoş oldum 😁 son 13 kaldı benimde hayırlısı ile inşaallah
Eldgrn Yaseminturan_ çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın vaktinde saatinde gelsin minnoş 🥰🥰
BBuseY 3 gün kıyafet yıka 2 gün ütüle sonra annenin kıyafetlerini yıka ütüle en son emzik biberon şeyleri kaldı valizi hazırlıcaz… küçük adamın küçük işleri hiç bitmiyorduuuu 😀😀
Eldgrn BBuseY biymezzzz ben bir gün yıka bir gün kurut bir gün ütüle çanta hazırlama 4 güne yayarak bitirdim şükür sağlıkla gelsin azalıyor günler 🥰🥰🥰
ELF1- Eldgrn son 26 gün kaldı uygulamaya göre erken geliyorum demezse 👶😊 hazırlandık bekliyoruz 36+2 deyim haftaya gidicem kontrole bende. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲 bende heyecan stres korku heyecan hersey mevcut 🤭
hayallliiim Eldgrn son 50🥳🥳🥳her şeyimiz hazır odamız çantamız bizde pazartesi gördük çok özlüyor insan bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi ben 32 den sonra 2 haftada bir çağırır diye umuyordum
Eldgrn hayallliiim devlet mi canım ozeller genelde 2 haftaya yapıyor diye biliyorum benimki ne olacak bakalım tabi şimdi bilmiyorum ama ben 5 hafta oldu göreli hatta görmeyeli saklıyor kendini inşallah yarın görürüz 🥰
Tugce1506 Eldgrn benimde öyle evden çalışıyorum hiç hareket yok birde ilk ayda düşük tehlikem vardı o yüzden hala tedirginim 🤷♀️