srnglcskn Anneyimmm34 yeni doğum yapan arkadaşlarıma sordum hepsi al dedi ama elektrikli alıp o kadar para verme manuel bile işini görür dediler bende öyle yaptım
Summerwine Anneyimmm34 ben aldım canım tesadüf a101 de bir tane kalmış kiwi markasının onu alıp geçtim.Yorumlari da iyiydi.Cocuk hepsini ememeyecek sonuçta goğsunde boşalması gerek mastit olmasın diye bana gerekli geldi o yuzden
baby3_ Anneyimmm34 mochi al acayip iyi birşey hem çok uygun hemde çok iyi vakumluyor sen yerleştiriyorsun göğsüne kendi kendine vakumluyor. Ben iş yaparken bile takıyordum . Ne elektrik derdi var ne kolum yoruluyor ne de çok pahalı
06uysal Anneyimmm34 çalışan anne değilseniz manuel alın bulunsun. Bazen memeyi boşaltmak gerekiyor. Benim çok yaram oldu emziremedigim öğünlerde sagdim.verdim. Yada dışarı gitmem gerekiyordu pandemi die bebeği anneme bırakıyordum sütü sagiyordum. Chicco manuel kullandım gayet işimi gördü
Aysun56 Anneyimmm34 Yeni doğan bebekler güçleri olmadığı için memeyi bosaltamazlar içinde kalan süt mastit yapar almakta fayda var
Fhaktas Valla bende geçen gece amazonda çok güzel indirime girmişti lansinoh un manuel ini aldım, kuzenimde çok az kullandığı elektriklisini vermişti ona da ihtiyaç olursa medikallerden başlık alır kullanırım diyorum
gkcnn Anneyimmm34 ben önce emzircem nasıl olsa diyip almamıltım mastit olunca koşarak gidip almıştım ama ben manuel almıştım 3 ayda 2.ye mastit olunca doktorum elektrikli almamı onların çekim gücünün daha iyi olduğunu söyledi