busragundogan3437 quneermoom daha doğurmadı ama arkadaslarin tavsiyedir üzerine sleepy Aldım ama 1 paket
Bltirm quneermoom Bende almadım henüz. Alsaydım molfix alacaktım ama 4 aylık bebeği olan arkadaşım molfixten sleepye geçti. Tercihi sleepy oldu. Molfix sızdırmış öyle söyledi onun yalancısıyım. Bende tercihimi sleepyden yana kullanacağım inşallah
derin1derin quneermoom molfix pure and soft serisini aldım birkaç haftaya kullanacağım ama memnun kalacağımı düşünüyorum, yine de sadece 1 paket 80 adet aldım memnuniyete göre devam ederim dedim
ikimelekannesi__ Arkadaşım bebem natural önerdi çok memnun kalmış bir paket 40lı alıp deniycem bakalım :)
Debayami Valla ilk bebeğinde prima kullandım şimdi ikinci geliyor babyturco aldım denicem bakalım ama kullananlar gayet memnun.Malum fiyatlarıda düşünmek lazım 😒
Sinemdinlerrr123 Kızımda primayla başladım sonra malum fiyatlardan dolayı Molfix e geçtim ve çok memnun kaldık. Şimdi ikinciye hamileyim molfix kullanmayı düşünüyorum denemenizi tavsiye ederim