Alparslaninanneesii Kızlar bebeğim 2 aylık 48 saattir kaka yapamıyor ve göbek deliği bu şekilde içinde bastırınca Sıvı var gibi ve morardı başına gelen var mı?
uraz_ve_annesi- Alparslaninanneesii kaka yapmaması 10 güne kadar normal ama göbek deliği normal gelmedi bana yarın bir götürün çocuk doktoruna
Gamzer Alparslaninanneesii Kaka yapamadığı için ikinmaktan göbek fıtığı oluşmuş sanirim. Bence hemen Bi acile götürün Allah korusun farklı birsey de olabilir. Bastırmayin herhangi bir müdahale de bulunmayın.
Alparslaninanneesii uraz_ve_annesi- Gamzer Gamzer minnoskiz- Kgns Suan acile götürüyorum göbek fıtığından şüphelenmişti doktor zaten dua edin lütfen kötü bir şey çıkmasın🥹
Armess_loya Alparslaninanneesii doktora götürün muhakkak, göbek deliği neden öyle olmuş kıyamam yaa geçmiş olsun🥺
Babytwo2 Göbek fıtığı gibi duruyor ama rengini Bilemedim . Ikınmaktan olmış muhtemelen . Geçmiş olsun
busragundogan3437 Alparslaninanneesii kaka yapamadığı için göbek fıtığı olmus gibi duruyor ama bi doktora gotur
Ebrudemirtas Alparslaninanneesii benim oğlumda da oldu hatta içinde et parçası da çıkmıştı çocuk cerrahı bakıyor bu bölüme ben oraya götürüp eti aldırdım krem sürdü kapattı sizde mikrop kapmadan bi an önce götürün önemli çünkü sağlıkla büyüsün inşallah hemen geçer