Mekklc Kızlar 5 gün gecikmem var bugün iki tane test yaptım birinde silik çıktı öyle gördüm ama emin olamadım sonra erken gebelik testi yaptım ilk görmedim sonra aradan zaman geçince baktım çizgi vardı
Melekavsr Mekklc canım umarım hamilesindir. Fakat ilk 5 dakikadan sonra testin sonucu maalesef güvenilir değil. Sabah kan testi versen daha iyi olur. 5 gün gecikmede silik çıkmaması lazım eğer adetin düzenliyse
sinoli Mekklc 10 dakika sonrasın da geçersiz sayılıyor canım yaptıktan sonra eğer varsa zaten 2-3 dakika olmadan oluşuyor ikinci çizgi. Biraz daha bekle kan vermek için 🙏🏼
Mekklc Ysmnpmk bir iki saat sonra ama tabi yaptıktan sonra hiç bakmadım çıkmadı diye koydum belki belli olur gibisinden
Mekklc sinoli erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmuyor bildiğim kadarıyla su da damlattım geçmedi ve pembe renkli 🤷🏻♀️
Asenaynlm Kizlar adetim 7 8 gün gecikti test yaptım negatif gebelik belirtisi hiç biri yok hamileyim kan testi vericem yarın
Askeryarii Mekklc geç döllenme olabilir bazıları adet önceside yumurtluyor ondan daha çok yenidir hayırlı olsun
sinoli Mekklc Erken gebelik testleri yanıltabiliyor, kuruma çizgisi oluyor onlarda da. Bende çift çizgi çıkıp kan testim negatif çıkmıştı mesela 🤷🏻♀️ Tabi yine de sizin düşünceniz. Su falan hikaye ☺️