KKTCHatiralari cansualisa kasılmalar çok fazla sancınız yani açılmada olabilir alta vuruyorsa bel ağrısı da varsa yarın yatış yapar dokturunuz doğum başlangıcı çünkü
cansualisa KKTCHatiralari en son attığım ntsss söyledin kuzum şimdi zaten sancı bir vurdu hoplsttı beni yine :(
KKTCHatiralari cansualisa sancı aralığınıza bakın mesela şimdi sancı olduysa saate bakın 10 dakika geçti birdaha olduysa birdaha bakın saate 10 dakika ve asagısı ise gidin hastaneye düzenli olduğu ve 10 nun altına düşerse çok beklemeden doğum olur gidin orda olmanız daha iyi ve güvenli olur
cansualisa KKTCHatiralari kuzum sımdı geldim hastaneden sabah 9 da gidicemmm tekrar 2. Sezeryanım olcak inş bakalım ne direk doktorum yarın
Ikicocukannesi32 cansualisa şuan aynı seyleri yaşıyorum sabahtan beri tekmeleri canımı acıtıyor belim kasıklarım ağrıyor daha 32 haftamdayim
Fhaktas cansualisa valla senin 2 numara sanırım bekleyemicek 😁 kalp atışları iyi gibi benimde geçen nst de aynı böyle çıkmıştı ama sancın var kuzum ya, belki de sabahı bile beklemez, sen sancı sıklığını takip et bence. Kasılma sayar falan uygulamalar var
cansualisa Fhaktas yeni geldim kuzum hastaneden sabah 9 da muaneee olcammm bakalım ne dicemmm doktorum
cansualisa Aselsmoms sorma kuzum ya 5 gün daha durur inş benim ki yoksa başka hastane de olcak dogumum
Aselsmoms cansualisa inşaAllah beklerler bebeğim ya bende çok korkuyorum kızımda da erken doğum olmuştu o da bu haftalarda yatmistim ciğer geliştirici yapıp sancıları durdurmuşlardı 34+2 olduk 37yi beklese yeter diyorum 🥺
AdinsMom cansualisa doğum sancınız var ve düzenli gibi keşke riske atmasaydınız 40 üzeri sancı doğum başlangıcı gösteriyo neden yatışı kabul etmediniz ki keşke yatsaydınız 🙄
Aselsmoms cansualisa hayırlı haberlerle gelelim inşaAllah canım 🤲💙 bizim kontrol de 9 ocakta 36 olcaz tam inşaAllah sabredip beklerler beyefendiler 🥺🤎
Aselsmoms cansualisa inşaAllah hayırlı haberlerle gelirsin bebeğim sancıları serumla durdururlar bence bana öyle yaptılar