Minaa1234 Kocaeli de yakın tarihlerde detaylı ultrason yaptıran var mı özel de fiyat bilgisi alabilir miyim
Mehtapkz Minaa1234 detayli icin doktorum bussuru yer solemisti umuttepe alikahya medikal aktif kocaelide bir doktr sonra is hanlarinda doktrlar hepsi elden nakit sekilde istyr 1850 tl ile 2500 arasi detayli. Ozellerde esin girebiliyor. Ben umuttepedenbrandevu aldm hemnde cikti sadece perinatoloji doktoruna ve iananin ozelllere 500 basar ilgi alaka icersi ozel hastane gbiydi ayaklara galos dev ekranlarda goruntu ve 2 kisi birden giriyordu biri profdu. Dieri uzman. Tek seni aliolarlar yarim saat suruyor sonra anket icin yan idada bi sekretetr var oraya griyorsun mnunluk derecesi olcermisiniz die ucrtedi 350 tl idi ben cok memnun kaldm tek tek parmaklarini bile saydi kafasi burnu gozu kalbi cigerleri herseyini söyledi en sonda cinsiyeti biliyormusun die sordu evet ama sizde soleyin dedim olelikle soledi canm insallh sizinde sorunsuz saglikli gecer hersey
Meloo14- Gebze ergun bilgic siddetle tavsiye ediyorum asiri ilgilendi 1.30 saat herseyini ozenle esimle bana anlatti , 900tl nakit kartla 1000tl
Minaa1234 Özel cihan hastanesi hakkında bilgisi olan var mı peki inan İlker Atakan beyin ismini verdiler detaylı için ama nasıl bir doktor acaba daha önce giden oldu mu
Cnssm Beyzaincekaya post açılalı çok olmus ama yinede sorayım 😊😊 bende detaylı ultrason için derman tıp düşünüyorum eşinizi içeri aliyorlarmi bide hangi doktor yapıyor acaba adını hatirliyormusunuz ve son olarak randevuyu nasıl aldınız 😊
Beyzaincekaya Ekstra Cnssm ekstra bi randevu almadım normal kontrol randevum vardı doktor bu tarihte gel detaylı ultrason olucak dedi gittiğim de zaten bir doktor vardı erkek ismini hatırlamıyorum ve eşimde işte olduğu için gelememişti ama alırlar diye düşünüyorum içeriye gerçi bizimki hiç bir şekilde yüzünü filan göstermedi gayet sağlıklıydı çok şükür fakat fotoğraf alamadık doktor istediğin zaman tekrar gel fotoğraf veririz diye söylemişti 😊
Mehtapkz kalbiminpariltisi direk googleye umuttepe randevu yazdm canm perinatoloji bolumu olucak 2 tane doktr seciyorsun yada istersen ariyarakta randevunu olustrablrsin ben 21 . Haftada almistm randevuyu da 2 hafta onceden almiatm cnm
kalbiminpariltisi Sibelbayram özele gidiyorum ben detaylıyı devlette yaptırabilirim onun için sordum karar veremedim
kalbiminpariltisi Mehtapkz çok teşekkür ederim aradım ben de bir hafta sonrasında randevu veriyoruz dediler şu an 18 im haftaya arayın sonraki hafta için randevu oluşturalım dediler
Mehtapkz kalbiminpariltisi rica ederm cnm memnun kalacagina eminim cnku gercekten ozelden daha iyidi ole herkes giremior buyuk olmasi ilgilenmeleri hersey guzel gecsin jnsallh cnm banada yaz sonra olrmu
kalbiminpariltisi Mehtapkz inşallah unutmazsam yazayım canım bir de randevu haftaya bulabilirsem tabi ☺️