Bahar3521 Kızlar Masa başı işte çalışıyorum günlük 8 saat. Hamileliğin başlarında bu sıkıntı yaratır mı
EmineDefneGokce Bahar3521 kaçıncı haftasın bilmiyorum ama son haftalar çok çok zor oluyor sık sık yürümen hareket etmen lazım
Gorkim Bahar3521 bende 8 saat masa başı 23. Haftayım bacaklarım bu hafta fena ödemlendi öğlen arası yarım saat yürüyüş yapmama rağmen baldırlarım roberto carlos gibi üzülüyor insan
Aysedugme 12 haftalık hamileyim bende masa başı işte çalışıyorum sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 7 de giriyorum şuana kadar bir problem yaşamadım sadece sürekli oturduğum için bel ağrım oluyor biraz
Bahar3521 2022bebeki mecburen kalkamıyorum işten dolayı 😢 sadece bazen lavaboya gitmek için kalkıyorum
2022bebeki Bahar3521 Lavabo sürenizi uzatin o zaman en makulu o gibi🤣🙈 Belinize destek bir minder alabilirsiniz
busracolakk Ne iş yaparsanız yapın ağır yada hafif hamile bir kadının iş hayatında çalışma saati en fazla 7buçuk saattir daha fazlası çalıştırılamaz ve hastaneye gittiğiniz zamanlar maaşınızdan kesilemez. Bunu araştırın ve işveren ile görüşün