Yasemella İlk gebeliğimde denemiştim adetten temizlenince 3gün üst üste yapıyorsun ve peşine ilişkiye giriyorsun. Ama üşütmemen lazım. Böyle okumuştum hepsini uyguladım Bi sonraki ay hamile olduğumu öğrendim ama boş gebelikti benim ne yazık ki…
Dark anka01 bunlar enfeksiyon için kullanılan şeyler söktürücü hepsi, öyle bişey olsa zaten muayene de çıkardı Yumurtalik çalışması bunlar ile olmaz, ilaclari var Rahim filmi cekildiniz mi, kuzenim ondan sonra hamile kaldı
MorKelebek54 Eliztosunannesi_ faydası var ama soğan kürü nde olduğu gibi tıkanıklık da yapabiliyoruz fazlası yani onun belirli günleri var kaç gün yapılması gerektiği kadar yapılması gerek fazlası da zarar çünkü kuzum tabi tam bende emin değilim bı kaç yerde öyle okudum denemedim de hiç deneyeni de görmedim iyi ve araştırılması lazım bence yapılmadan önce
Eliztosunannesi_ MorKelebek54 vallahi halam sadece bir kez yaptığını o ay hamile kaldığını söylüyordu. Halaları bilirsiniz yeni evlendiğim dönemde önce idrar yolu enfeksiyonu sonra da mantar olmuştum çocuk istemediğimiz için yapmıyorduk o dönem ama o çocuğumuz olmuyor zannediyordu o yüzden bana bunu kulağıma iliştirdi ordan aklımda kalmış 😂
GamzeMeryemm58 Onu duymadımda soğan kabuğunu kaynatıp içen her insanın ağzından bir kaç ay sürmeden hamile kalındığını duydum..Normal hamile kalma sürecini kısaltıyormuş
MorKelebek54 Eliztosunannesi_ bu nasıl bı hala anlamadım ya ister istemez sinir oldum kadına kimsenin haddine değil senin ağzından bı öneri çıkmadan ne bileyim sen çocuğumuz olmuyo diye diye bişi demeden böyle öneri tavsiye nasihat verilmesi çok yanlış kusura bakma sadece aynı durumu bende yaşıyorum. Benim kaynanam geçenlerde şey dedi ben 2 yıldır evliyim hiç gebelik olmadı gebe kalmama da engel bı sorunumuz yok bı iki problem çıktı ama hallettik tedaviyle şimdi de kloemn çatlatma iğnesi ile başladık neyse şey dedi işte bende ilk evlendigim senesi çocuğumuz olmadı kısır felan diye kaynanam laf lar söylerdi felan bende dedim benim öyle bı sorunum yok çok şükür bı problemimiz de yok dedim rabbim şimdi uygun görmuyo olmuyo dedim rabbim ne zaman urgun görürse zaten verir dedim. O an kendimi çok fazla kötü hissetmiştim acaba beni öyle yani kısır gibi mi görüyo çünkü orda ince ayrinti var benim de dedi benim de ilk evlendigimizde kısır dediler bana dedi eğer ki BENİM DE demeseydi benlki üzerime de alinmicaktim. Kaynanam iyidir tartışmışliginiz yok ama arada patavatsizlasiyo Allah da böyle kaynana vermesin kimsenin başına su ezan saatinde akıl Hidayet versin rabbim herkeze ne diyelim 🤲🤲
anka01 CeydaST hayır değil ama yumurta çatlamadığı için yumurta çatlstmaya çalıştık çok uzun süredir ve olmadı
Eliztosunannesi_ MorKelebek54 Allah kucağınızı boş koymasın sizi iyi ya da kötü niyetle hiç kimsenin diline düşürmesin Allah. Dilin kemiği yok insanlarında ağzı torba değil büzesin bazen bazı cümleler yaralayabiliyor o ay halamla bu konuşmayı yaparken daha regl günüme 10 güne yakın vardı meğer hamileymişim zaten o ay. Allah işte insana böyle teselli veriyor belki hamile olmasaydım o ay ilk defa denemiştik çünkü, o dediği aklıma ister istemez yerleşirdi. Sizde sıkmayın canınızı lütfen dua ediyorum her ezan vakti Allahım isteyenin kucağını boş bırakma diye. Allah sizi de sağlıkla kavuştursun evladınıza inşallah 🙏
Tubayo anka01 sizi üzmek istemem ama yumurtalığın çalışmadığını öyle karnınıza dokunarak bastırarak anlıyorsa üniversitede kürsü verilmesi gerekir. Lütfen bu tarz şaçma sapan şeylerle vaktinizi ve umudunuzu sömürtmeyin o yola giren bir daha çıkamıyor çünkü
Nuryavuz anka01 soğanı ve maydanozu duydum ama denemedim hayıt otu içtim 2 ay düzenli bi şekilde daha sonra hamile kaldım bende 2. senemde onu deneyebilirsiniz
Erva35 Nuryavuz nasıl kullandınız acaba bende bir buçuk senedir gebe kalamadim eşim de ve bende sorun yok hayıt oyunu duydum ama nasi kullanicagimi bilmiyorum
Nuryavuz Erva35 Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumunu cezveye koyup 1 bardak su ile kaynatın 5 10 dk demlensin daha sonra acı olduğu için bal koyun içine eser miktarda sabah akşam tok karna içmiştim fakat adet dönemlerinde kullandım çünkü temizleme özelliği var hamilelik olasılığı olduğu için sizde öyle yapın diğer temiz günlerimde kullanmadım
beyaz00pptya1 anka01 canım benim maydanozu önermiyorlar genelde düşük vesair gebeliği etkilediği için kullanma bence . Turşu sarımsak kes onları . Soğan kürü adet olman için . Testere dişli aslan pençesi çayı tüket faydasını görürsün inşaAllah
MorKelebek54 Eliztosunannesi_ inşallah canım benim, Allah işte bak kulu fitne pesindeyken başka kuluna evlat nasip ediyo. Rabbim senin bebişini de sizlere bağışlasın kuzum
mervesercandemir anka01 civanperçemi otu rahimi temizliyor. Kadın hastalıkları tedavisinde çok kullanılırmış zamanında. Regli olduğunda ilk 3 gün sabah bir bardak akşam bir bardak şeklinde içince rahim temizleniyor. Ben çocuk planladığım zaman yaptığımda fayda gördüm. Araştırıp deneyebilirsin😊
mervesercandemir Genelde soğan kürü, maydonoz kürleri ya da dediğim gibi civanperçemi gibi tarifler regli zamanı kullanılır sakın ilişkiye girdikten sonra kullanma. Hepsinin söktürücü etkisi var
Yeniiannecikk anka01 yahu bunlara inanan var mıı?? Allah nasip etsin öncelikle de yani böyle şeylere gerek yok ki Rabbim.nasip ederse yigecek ekmeği varsa zaten gelir 🥺
sblyzl anka01 ben yaptım süt kaynatıp buharında oturdum bulduğum tüm yeşillikleri kaynatıp suyuna oturuyordum ve ben pcosum sonra hacamat yaptırdım rahim içine sülük atım senede 3 kez adet oluyordum hemen adet oldum sülükten sonra ikinciyi de yaptım 2 ay geçmeden hamile olduğum öğrendim şükür bgun 24 haftalık oldum ben koca karı ilaçlarına inanarak yaptım denemelisin bunları bence bu arada 3 yıllık evliyim 0 korunma olmuyordu ve bana tek çare tüp bebek demişlerdi
mrvsrcn sblyzl bende yaptım soğan kürüdür vajinal sülük kuyruk sokumu göbek deliği sülüğü hacamat 4 kere falan hocaya gittim şimdi tedavi görüyorum çatlatma iğnesi yaptırdım 8.günüm Rabbim bana nasip etsin dua edin 😊🌺🤲 bi maydanoz süt buharına oturamadım yumurtalarım gelişmişti sıkıntı olacak diye korktum