ms_annisko suelin ben midemde hissediyorum ağrı desem değil resmen midem acıyor sizinde onun gibi bir şey mi
Meliissaaaa suelin bilemiyorum.. ben 30. Haftaya giriyorum benim de öyle yatıyorum geriyorum bedenimi az da olsa rahatlıyorum arada çok acıyor bazen hiç acımıyor dıştan dokunuyorum sanki uyuşmuş gibi çok değişik bişi
suelin ms_annisko ay bi bilsem hani böyle elini kolunu buhar sıcağında yakarsin da acısı kalir ya günlerce su topladığı icin öyle bi acı içten içe Dışta yırtılma yok hiç içten mi yırtılıyor anlamıyorum Belki siz midede hissediyorsunuz o bölgede acı olduğu için çünkü mideye yakın iç deri diye düşünüyorum
ms_annisko suelin ben de başlarda tam anlayamıyordum ama midemin olduğu yere yakın iki göğüs arasında biraz aşağısı resmen acıyor kramp gibi bir acı ağrı da değil acıyor ya baskı yapıyor ya da bebek büyüdükçe midenin yeri daralıyor herhalde diyorum :(
ms_annisko suelin evet ben de öyle hissediyorum itildiği için acıyor etimi yerinden çekiyor gibi :( 30 haftalık henüz sizin haftanız benden ilerde muhtemelen daha şiddetlidir sizinki
1hilalali Benim kızımda olmuştu 3 yaşında söylemiştim bakmıştım doktor böbreginde 2 milim genişlik oluşmuş o yüzden o acı dedi ya ne alaka anlamadım şimdi yine hamileyim acı aynı hala başladı uyuyamıyorum