Civciv08 Kızlar dogum yapalı 15 gün oldu dikiş agrılarım felaket dikişlerm de öyle üstüne pişigim ve dikiş yerm sert böyle sanki boncuk var orda nalet naparsam dikişerim de agrıları da hemen yok olur
Nazlimom Civciv08 daha 15 gün olmuş cok yeni benimde orda sıcaklık hissederdim yürümekten baska bi iyileşmesi yok heralde yürüdükçe iyileşiyor 4-5 aylıktı tamamen geçti karnımdaki dikiş hissi
marnus Civciv08 pansuman yaptırmadın mı dikişlerine hiç. Normal doğum dikişinden bahsediyorsunuz değil mi
Bskaymazz Civciv08 Normal doğumdan sonra hergün batikonla temizleyip teremiciyn sürüyordum arada da madecassol benim hemen toparlamıştı çok şükür ıslak bırakmamaya çalışın mümkün olduğunca
Civciv08 marnus yapıyorum ama anlık ferahlık veriyo her labodan sonra mutlaka batikon yada belki duymuşsunuzdur sarı su krem falan kulanıyom ama işte cok hasas bi cildim var acayip pişik oldum üstüne sivilce sivilce normal dogum
Civciv08 Bskaymazz bi de korudan bakamıyom da oraya kötüyse die dikişimin ora sert boncuk gibi bide acaba intihap mı