baharruzgar Ezonunannesi16 ben sezeryan.oldum.ilk dogumumda.hastaneden eve geldikten banyo yaptiktan sonra hemen tayt korse giymeye basladim.40 im.cikana kadar gôbek şişligi hepsi giitti.korse kullanmak şart gôbek sarkiyor çünkü yer cekimine yenik düşüyor:) birde eskiden annelerimizde tülbent baglarmış sıkı sıkı korse niyetine işte
prematureannesi_ Ezonunannesi16 owli var 2 termal zayıflatıcı normal agraflı 2 tane trend360 ın var 😂😂 ama yemek yerken rahatsız ediyor çıkarıyorum 😂😂😂
Zeynepsen Ezonunannesi16 ben kullanmadım ilk doğumum da sezeryan olmama rağmen göbek vs kalmadı spor yaptim evde gitti herşey gerekli olduğunu düşünmüyorum oyuzden
Yusufi21 baharruzgar ben hiç kullanmadım ama ikinci doğumdan sonra kullanmak istiyorum acaba faydası olur mu
Ezonunannesi16 baharruzgar ya çok sarkma olmadı bende ama alt karnım var biraz doktor da bugün korse kullan daha iyi olur dediği için sizlere sorayım dedim hangi marka aldınız siz acaba
Ezonunannesi16 Zeynepsen ya bende de çok göbek yok sadece alt göbek var hafiften ama daha 1 hafta oldu normaldir o da. doktor kullanabilirsin dediği için sorayım dedim
rain26 Ben instadan aldım dün eve geldim bugün takmaya başladım doktorum 1 ay kullan dedi . Lohusa korsesi var instagramda ayrem . Onu almıştım bugün taktım beğendim.