Zehra608400 Ben sehir hastanesine gidiyordum ama doktordan memnun kalmadigim icin baska bi doktora gidecegim
Serpilali01 dilos011 bende ersin beye gidiyorum cuma günü organ taramamız var siz ersin beyde yaptırdınız mi acaba
Damlasuu 2_surpriz_yumurta01 Altınkoza Ersin bey Şehir hastanesi Sefa Arlıer ve Erdoğan koca dönüşümlü gidiyorum ve hepsinden memnunum
Bukre_01 Bende henüz doktor bulamadım şuan daha hamile olduğumu da yeni öğrendim ve düşük yapma riskim yüksek,Yüreğir devlete gittim hiç olumlu şeyler söylenmedi başka doktora gideyim diyorum ama emin değilim kafam çok karışık 🙄
_Cey_Zey_Lev_ Bukre_01 bütçen varsa özel adana hastanesi şimdi medikal park oldu erkan yasdımanı öneririm ben 8 aydır gidiyorum çok memnunum
dilos011 Serpilali01 yok Cnm detaylıyı diyorsun dimi ben dün konuştum muayene Sırasında kendi yapıyormuş galiba detaylıyı ben şu an 16+4 olmak üzereyim 20 Ocak gibi gitmeyi düşünüyorum 20 hafyalikken yani sen kaç haftalıksın memnun musun sende birde doğumun orda mu olacak
Elifffbay Serpilali01 detaylı usg diyorsunuz yanlış anlamadı isem. Bana kendisi yaptı eğer bir sıkıntı görürsem üstlere yönlendiririm dedi bi sıkıntı da çıkmadı böbrek büyüklüğü dışında o da kendiliğinden geçti zaten sonra
Serpilali01 dilos011 evet canim ben 7 haftam başladım ersin beye gayet memnunum şuan 22+4 günlük olduk cuma günü detaylı utrasona gidicem nasip olursa doğumu da ersin beyde yapmayı düşünüyorum bakalım nasip olursa
Serpilali01 dilos011 20 haftalıkken yapmıyor ama bebegin biraz daha büyümesini bekliyor ersin bey ben tam 23 haftam dolmuş olacak
dilos011 Serpilali01 peki sizin cinsiyeti bildi mi bana 12 ve 13 de erkek dedi bi daha gitmedim değişme olur mu acaba ya umarım değişmez de sizinkini kaç haftalikken bildi mesela cinsiyetini
dilos011 Serpilali01 bilmiyorum sormadım 18 24 arası yapılıyor zaten bende kendi numarası yok hastaneyi arayıp bilgi almıştım
Dilekogur01 2_surpriz_yumurta01 eski adı ile özel Adana hastanesi yeni adı ile Medicalpark Adana - Muzaffer Şengül
Dilekogur01 Algomed hastanesi Eda hanıma da gittim ama o hastaneye 6.000₺ vermektense medicalpark bünyesinde bir hastaneye 6.500 vermek daha mantıklı geldi
Serpilali01 dilos011 hatta ben hocam kesin mi demiştim evet ben ne dediysem yüzde yüz sonuç demişti 😃