burcuozturk Mesela bi randevuda az çıkar kilosu o ay ne ile beslenipte öteki ay baya arttıgını gördünüz varmı tecrubeniz :)
Anneyimm burcuozturk gittigmde kilosu hwp iyiydi bitanem benimknn ama muz kuruyemis yogur sut peynir kasar peyniri bunlar aklmda olnlar kilo aldiryrms kuzum onemli olan saglik rabbim evlatlarımza saglik versn once sonradan da kilo aliniyor 💕
pamuksekerinannesi burcuozturk Ceviz,muz,günlük süt,Kaşar hergün mutlaka yemen gerekenler şeyler ve bebeğe güzel kilo aldıran şeyler 😍
BeyzaNurr benan2016 kaşar peyniri tost olarak tüketebiliyorum yoksa başka şekil gitmiyo onun faydası olabilrmi
Merve26 Kuruyemişi çok tüket süt süt ürünleri hem sana hem bebeğe yarar,maydonoz hariç yeşillik tüket et balık vs vs bide sanırım anne baba Doğum kilosunun ortalaması oluyo bebekler 🧐🤔 eşim az kilo ben topaçmışım şu an bebeğim 3.300gibi tahminlere göre🤗
benan2016 pamuksekerinannesi evet ceviz de kilo aldırıyor 20.haftalarda bebeğin beyin gelişimi açısından omega 3 çok önemli
pamuksekerinannesi benan2016 Aynen cnm ben biraz abartmışım avuç avuç yiyordum kızım 6 aylık oldu ama 1.5 aylıkken filan dönmeye başlamıştı.. Yani hamilelikte annenin beslenmesi cidden çok etkili oluyor