Betul_1 Bayanlar 19 hafta gebeyim bugün doktor plesanta önde bebek arkada kalmış bacakları kapalı dedi cinsiyet öğrenemedik göstermeyen Bebek kız mıdır yoksa erkek te öyle oluyor mu
mhk2602 Betul_1 merhaba oğlumu 17.haftada öğrendik bence öyle bir genelleme yapılmamalı çünkü bacaklarını kapatmışsa vs zaten göremiyor doktorlar
yigitinannesi0820 Betul_1 ilk oğlumda 20 haftada detaylı da öğrendik .herkes kesin kızdır göstermiyor dedi ama alakası yokmuş
Tugbasnmez poyrazin_annesi28 ne dediler peki kıza benziyor felan mı dediler yoksa hiç mi tahmin etmediler
poyrazin_annesi28 Tugbasnmez Kemik yapısına göre erkeğe benziyor ama emin değilim demişti 😇 Ama bacak arasını hiç gostermemisti kapatiyodu
Kbetul Betul_1 ben de 19. Haftada detaylı ultrasonda öğrendim oğlum olacağını o güne kadar hep sakladı 🥹🥹
Betul_1 Şimdiye kadar kapalımıydı bilmiyorum ilk üç ay doktor erken dedi 15 hafta kanama oldu acile gittim o zaman korkudan soramadım bugün de kapalı dedi plesenta öndeymiş ama sizlerden yola çıkarak böyle bir şey olmadığını anladım