Ervaaa iki can hamilelik sigortası çift can değilmiş. Biz demir hayat üzerinden yaptık. Eşim daha doğrusu. Geçerli hastane listesini bilmiyorum. A sınıfı hastaneler pek çok içinde. Normal ve sezeryan doğum var, on muayene var (her muayenede 15 TL katkı payı ödüyorum) ama hiçbir tahlile ve nst ye ödeme yapmıyorum. Ama örneğin ben epidural spinal sezeryan istşyordun spinal kısmı dahil değil mesela, orada da katkı payım çıkacak. Ama nihayetinde bizim sigortaya ödediğimiz paraya 2023 de doğum yaptıran hastane kalmayacak resmen. Hatta benim tüp bebek hamileliği, rakibim hala bu klinikte, ama muayene haklarımız var ve adama da direk ‘het biz doğurmaya geldik’ demeyelim diye muayeneleri de kullanmaya başladık hatta muhtemelen doğuma dek de on tane muayene bitmeyecek hak kalacak -ki hiç önemi yok- doktorla biraz birbrimize alışalım dedik. Bizim klinik doktorlar ve doğum doktorumuz da tanıdıklar, böyle bayaa kurul misali oradaki tedtleri oraya, buradaki yorumu oraya falan ileterek enteresan bir çift takip sürecindeyiz. ))) Çok da istediğimiz ve sevdiğimiz hekimlerin elindeyiz. Genel olarak memnunuz. Dediğim gibi biz 9 bine yaptırdık, biraz tamamlayıcı mantığı ile çalışıyor, ama zaten bizim hastanenin bile doğum ücreti bunun kat be kat üzerinde, muayeneleri 600 civarında falan, dolayısı ile bize oldukça iyi geldi manen ve madden..