kbra19 Merhaba temmuz anneleri cinsiyet öğrenen var mı ? Ve daha önce temmuzda doğum yapanlar bebekler nasıl giydiriliyor
hunilimom kbra19 benim büyük Haziran da doğdu kısa kollu giydi hep şort hatta evde zibinla duruyordu hala sıcak olur o aylarda küçük de agustis sonu doğdu nerdeyse 20-25 gün belki yaz şeyleri giyebildi
arirangg kbra19 Temmuzun sonu gibi görünüyor doğum. Doktorumuz 12. Haftada çağırdı. Cinsiyetini o zaman tahmin ederim, 16. Haftada da kesin olarak söylerim dedi. 2 hafta kaldı, sabırsızlıkla bekliyoruz 🥰
Sevval0308 kbra19 valla canım Allah izin verirse cumartesi kontrolümüz var 12+6 iken gösterirse bıdık göreceğiz 😂hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyorum🤎🤎belirtisiz geçiren bir gebe olarak( çok şükür diyeyim maasallah) arada kuruntu yapıyorum bir aydır da kontrole gitmedim daha doğrusu doktorum bir ay sonra gel dedi cumartesi inşaallah bakalimm
ballikedii kbra19 Haziran sonu temmuz başı doğum gözüküyor 12+2 olduk yarın doktora gidicez inşallah gösterir yarın 🤍
kbra19 arirangg ben 12+1 de gittim doktorum söylemedi malesef yanılma çok yüksek dedi siz öğrenirsiniz umarım
kbra19 Sevval0308 hepimizde oluyor o canım benim de kaşık ve bel ağrım vardı aklımıza malesef herşey geliyor İnşallah siz öğrenirsiniz ben pazartesi gittim doktorum söylemedi
hunilimom kbra19 ben yeni digan diye uzun kollu felan giydirdim çocuk hep isilik olmuştu nerde yaşadığın da önemli tabi aşırı sıcak bir yerse o da etkiliyor çocuğu
arirangg kbra19 Doktorum arkadaşıma 11. Haftada söylemişti cinsiyeti. Bana da söyleyeceğim dedi ama inşallah doğru söyler. İnsan merak ediyor 😀
kbra19 Sevval0308 12+1 di canım benim doktor pek söyleme taraftarı değildi sordum erkek gibi ama kızda olabilir dedi 😀 zaten başka ihtimal olmadığından
kbra19 Sevval0308 gönlü yoktu zaten söylemeye 😀 bende zaten çok yanılan gördüğümden 16 hafta kesin olsun dedim bakalım