Sena00 Yani kendi başınıza sakın adet olmak için soğan suyu ilaç vs. Kullanmayın ben adet söktürücü ilaç almıştım bitane ve nasıl olsa testlerde çıkmıyor diye kendimce adet olmaya çalışıyorum meğerse gebelik varmış
Sinan35eda Sena00 benimde gecikmem var idara testi yaptım 4 cu gecikmemin akşamına şimdi 7 gün oldu hayla bişi yok bazen yemekler burnuma kokuyo acı acı göğüslerim hassaslasti en ufak şeyde sizliyo uyku halsizlik çalışıyorum ben iş yerinde resmen oturup uyuycak duruma geliyorum normalde dinleniyorum uyuyorum ama gene akıntım vardı şuan çok gelmiyor adetimin ilk günlerinde şeffaf beyaz akıntım oluyordu gecikmem olunca böyle olmazdı 5 6 aydır düzenli oluyorum bu ay oldu ilk cuma günü kan vereceğim cikarmi acaba varsa
Sena00 Sinan35eda canım kanda çıkar varsa Allah gönlüne göre versin şimdi bişey diyipte umut vermek istemem ama belirtilerin hamilelik gibi inşllah vardır canım ❤️
Sinan35eda Bir bucuk yıla yaklaşıyorum bende hicbi şekilde gebelik yaşamadım Allah’ım böyle nasip görmüş vizede her ay bisiler denedim her ay bu ay taşınma çalışma diyince düzenli giden kafaya takma olmadi aklıma dahi gelmedi birden gecikme olunca dedim var galiba ama bilmiyorum dua edin lütfen Cuma gideceğim eşim evde oluyor cuma günü birtek çok korkuyorum gene cikmiycak diye test yaptım çıkmayınca umudum bitti ama gene de kan vermeyi düşünüyorum
Women_nur_ Sevimlianne_adayi adet olacaksınız siz bekleyin. Yada içinizin rahat olması açısından test yapın erken gebelik testinden
Elizbusra Selam bende gecen sene kimyasal gecırdım suan 8 gün gecıkmem var kan vermeyi dusunuyorum 3 gün once 0,4 dü 6 gün once 0,3 dü sizce hamilelik varmıdır ?
nurellmas7 Sevimlianne_adayi evet yapmıştım negatifti canım dün gece kahverengi akıntım geldi durdu kırmızıya dönmesini bekliyorum
M11 Sena00 bende 3. Gün gecikmem de kan verdim negatifti. En son adet tarihim 25 kasim. Hala gelmedi. Geç dollenme mi olmuş mudur