Gizemgksnmz Balsesos benim ilk gebeliğim de de keseyi bı türlü göremedi doktor başka bir doktora gittim o direk gördü biraz da tecrübe işi galiba
Esma_96 Gizemgksnmz Balsesos Merhaba güzel kardesim. Dis gebelik yasamis ameliyyata alinmis biri olarak soyluyorum. Eger dis gebelik olursa senin simdi agrinin olmasi gerekiyordur. Ben evliligimin 5ci ayinda geçen sene 30 agustosda hamileligimi ogrendim 102 beta ile. Beta artisim normal degildi. 9 gun sonra yani 9 eylülde ağrı ile hastahaneye gittim. 21 eylule kadar farkli tedaviler denediler ameliyyat olmamam icin. O zamana kadar sag tarafimdan yururken bile bacagimi rahat uzata bilmiyordum.hep bi agri vardi. 21 eylulde en son cok güçlü bir agri ile hastahaneye gittim. Ameliyyata aldilar. Açık ameliyyat oldum. Tüpüm alinmadi. Sag tupumu kesib Cok ince sapla dikdiler. Ondan sonra tedaviye basladim farkli doktorlarda hepsi keske tüpünü aldirsaydin dediler. Ama içimde bir inanc vardi. Mucize olucakdi. Tam 1 yil 2 ay sonra ayni tuple hamile kaldim simdi 8+5 haftaligiz. Benim dis gebelik öyküm bu son olarak sunu belirteyim ki 400 betada agrilarim lekenlenme degil bildigin kanama ile agrilarim baslamisdi 4000 betada ameliyyat olunmusdum. İnşaAllah ki sende hayirla sonuclanir🙏
Snglnl086 Balsesos benimde değerlerim çok az yükselmişti lekelenme ve kanama oldu değerimde iyice düştü kimyasal gebelikmiş
Suheyla2 Balsesos canııım içini ferah tut 6 haftada karından çoooook zor görünür heleki cihaz eski ise imkansız gibü vajinalle görünür stres yapma betan gayet güzel iyi haberlerüni alırız inşallah
Dark Balsesos anladım, değeriniz iyi aslında kese içinde iyi bir hafta, geç kalmayın derim bir doktora daha gorunun Herkesin değişiyor ama ben 6+4 de kalp atışı duydum genelde 6 larda kese gözüküyor tebdir almakta fayda var
Yeniiannecikk Balsesos için rahat etmiyorsa doktorunu değiş ama dış gebelikte olsa belli oluyor kendim de yaşadım
bebekveannesiii Balsesos beyan çok iyi neden stres yapiyosun ki? Bu değer de gözükmemesi normal ben 7. Haftada gördüm. Vajinal muayeneyi istememiştim yoksa daha erken görebilirdim
Balsesos bebekveannesiii bugün kese görünmeyince stres oldum insanlarda 3000 lerde gözükür falan yazmış . Yarın farklı bir dr a gidicem
Eliztosunannesi_ Balsesos 6. Haftada normal baktı göremedi vajinalde zor bela gördü doktor. Sekizinci haftada da kalbini duyabildik kendinizi sıkıntıya strese sokmayın biraz geçsin görünür muhakkak
Yelkovan1 Balsesos beta 5000 altındayken zor görülür diye biliyorum artışların çok iyi bence dış gebelik değil sizdeki böyle düşünerek zehir etme en güzel günlerini
Balsesos Minikmucizemmm26 araştırdığımda insanlar 3000 lerde kese gözüktü vs yazmışlar çok panik yaptım o yüzden akşamdan beri ağlıyorum . Sağolun
Minikmucizemmm26 Balsesos hayır korkmayın herkesin aynı değerde kesesi gözükecek diye birşey yok kimisi kalp atışını 6 haftada net duyar kimisi 7 kimisi 8 herkesin gebeliği kendine özeldir kıyaslama yapıp üzülmeyin
Balsesos Lasvinia Allah razı olsun inşallah benimki de öyle olur doğru düzgün ilgilenmedi bile yarın baktırcam ama
mimar_anne Balsesos canım benim 5000 üstüyken küçücük bir kese görünmüştü hemen üzülme 2 gün sonra tekrar git mutlaka dış gebelikse bile çözümü var illa ameliyatla tüp alınacak diye bir şey yok iğnesi var onu yapıyorlar bebeği düşürüyor tüpten inşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı olsun canım 🙏🏼
Balsesos mimar_anne inşallah hiçbirine gerek kalmaz sağlıkla ilerler. beta kaç olunca ameliyatla alıyorlar bilginiz var mı
Leylaberk Balsesos korkmayın benimde aynı öyleydi ve doktor keseyi göremedi attan baktı ve gördü normal yani korkmayın
baby3_ Balsesos yorumların çoğuna baktım ama yanlış bilgi var. Tıbbi kaynakları da araştırabilirsiniz doktorunuza da sorabilirsiniz evet karın olmasa da 1500 üstü kese oluşumu rahimde görünmesi gerek . Ben çok sorun yaşadım hem kürtaj hem sadece iğne olduğum oldu. En sonda zaten çok hızlı gelişti sağ tüpümden oldum