avakado7 depend almadım ama emzirme atleti aldim cok kaliteli kumaşı vs lc wakikiden internete özel kampanyalar kuponlar var fiyatida uygundu tavsiye ederim

avakado7 emzirme atletini dagiden aldım sutyeni trendyoldan aldım iki Atlet iki Sutyen aldım tam bedenimi aldım çünkü doğumdan sonra kullanicam hamilelikte çok fazla kilo almadım.
Depend de tam bedenimi aldım (M) dediğim gibi çok fazla kilo almadım kilo almış olsam L alırdım.
Sanırım büyük gelince sızabiliyormus o riski göze almadım
Sizde aldığınız kiloya gire tercih yapın
Bu arada depend 1 paket aldım 1 pakette orkid gece aldım

avakado7 emzirme atleti almadım yaz dogumuydi o sıcakta hiç giymedim depend xl vok rahat olur ben 115 ile doğum yapmıştım xl olmustu

avakado7 Kilonuza göre Xl daha ideal olur. Lcw kalıplı emzirme atleti bir tane de kapsiz trendyoldan aldim

avakado7 emzirme atleti cok kurtarıcı trendyoldan almıştım bebeğim 9 aylık hala kullanıyorum, depend almıştım boşuna almışım hastanede takmadılar havasız kalır dikişler diye hata bezi taktılar ertesi gün de normal ped takıp çıktım hastaneden boşuna para veripte almayın bence bende hamileyken burda post açıp sormuştum depend işe yarıo fln demişlerdi boşa masraf😂

avakado7 depend l beden almıştım ben. 77 kiloyla doğuma girdim. Gayet rahat olmuştu. Xl rahat olur bence size

avakado7 Ebebek’ten aldım haftasonu indirim de vardı gayet güzel evde kullanmak için rahat olsun diye kapsız aldım bir tane de dışarı için kaplı aldım ama şu anki bedenim 80 ben 85 aldım iyi ki öyle yapmışım çok da bol olmadı doğum sonrası anca olur siz de bir beden büyük tercih edebilirsiniz

avakado7 xl rahat olur hem bol olsun sezeryan olucaksa dikişlerin rahat olur çok rahat diye eczaneden 30 lu almıştım kullanamadım elimde kaldı küçük paket yeterli olur emzirme atleti almadım emzirme sütyeni aldım

avakado7 ben 96 kiloyla doğuma girdim boyum 164cm normal doğum yaptım L beden kullandım çok rahattı sıkma falan olmadı eğer basen bölgeniz vücudunuza göre geniş değilse bence L olur

Herkese görüşleri için tek tek teşekkür ederim 🙏🏻 Emzirme atleti bakayım. Depend alabilirim. Ped alayım yanımıza en iyisi.

zeynozey ben baktım Waikikiden ama bulamadım bir türlğ mağazasında görevlendirmek mı almıştınız acaba

Edafmo evet mağazadan aldımm geçen günlerde de gördüm vardı Ümraniye mağzasında